privát játszótér-kalóz-érzéke-gyors-as-a-óceán

Privát játszóterek: rendkívül szórakoztató házak

 Ha lenne saját kalózhajó erőd, több emeletes diák, egy mászófal, vagy egy fedett skate park, el akarod hagyni a házadat? Egyes lakástulajdonosok szórakoztató elemeket tartalmaznak, hogy a gyermekek és a felnőttek otthoni életét színesebbé és színesebbé tegyék, és privát játszótereket és szórakoztató parkokat hoztak létre lakóikból.

Ház könyvtár fa csúszda

magán játszótér fa csúszda lépcsővel bibiliothe
privát játszóterek fa csúszda kombinált könyvespolcokkal és lépcsőkkel

Néhány könyvespolcok és csúszda épített egy sor lépcső a Panorama House építész Hold Hoon Dél-Korea, felbujtás gyerekek sokkal több időt töltenek ebben a szórakoztató kis helyet. Még ezeken kívül három funkció, a lépcsőn egy színpadi stílus, befogadására alkalmas egy házimozi. Hoon mondja: „A többcélú terem a lépcső és csúszda hoz egy csomó energiát ebben a házban, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is ezt a diát lépcsőn, mint. A szórakoztató ház, akcióval teli, minden korosztály számára. "

Egy ház fedett skate parkban

privát játszóterek otthoni korcsolyázás a vadászház környezetébenAz osztrák salzburgi erdőben elhagyott vadászház egy korcsolyázó álomba épült, rámpákkal és ívelt felületekkel teli, mindkettő egy fedett skate park és egy otthon. A professzionális görkorcsolyázó Philipp Schuster tervei alapján a Skate Waldhaus megőrizte a kunyhó jellegét agancsokkal, konzervdobozokkal és rusztikus bútorokkal.

Színes ház spirális lépcsőházakkal, csúszdákkal és csapdákkal

privát játszóterek színes kanyargós lépcső, sok üveg

  privát játszóterek kalandos kétszintes sötétvörös és világos sárga

Trapdoors, csúszdák, hidak és széles háromszintes csigalépcsók hogy ezek a „mágikus oázis” AB Rogers és DA Studio sokkal szórakoztatóbb a gyermekek és felnőttek, mint egy átlagos ház. Ez a ház nem csak felszerelve titkos ajtók vezetnek dia a következő szintre, akkor is van egy túlméretezett ágy, extra gondolat egy különleges design ugró és ugratás.

Pirate játszótér faházzal és csúszdákkal privát játszóterek kalóz flair majdnem olyan, mint az óceánban

A lebegő kalózhajó Az ágyszobában egy kötélhíd alkot egy mágikus hálószobát, és ez a kezdete mindennek a Kuhl Design vidám házában. A rejtett csúszda három emeletről indul, az alagsorban egy mászófal és video-golfterem.

Három emeletes csúszda és golyófürdő Tokióban

saját játszótér labda fürdő háromszintes csúszda

  saját játszótér, gyönyörű golyósmedencével

Szeretne inkább a csúszdát vagy a lépcsőket? A japán stúdiószintű építész által tervezett tokiói ház a három emeleten mindegyik választási lehetőséget kínál. A lépcsők egy oldal körül köröztek, és csúsztatják a másik végét. Egy másik vicces elem a kis fényes golyós fürdő.

Csodálatos beltéri / szabadtéri ház mászófal privát játszóterek mászófalon otthon privát játszóterek mászófalra belül és kívül

privát játszóterek számos bejárattal és kijárattal

Fáradt vagy, hogy mindig a lépcsőket használod? Ezután mászjon fel az egyik emeletről a másikra. A 3-Way House Tokióban a Naf Architect & A design egy modern mászófalat tartalmaz, mint egy fő látványelemet, amely egy üvegburkolatú udvarban található, és a ház különböző szobáiból látható.

Inside óriáskerék egy óvodában privát játszóterek óriáskerékkel a szobában

A standard hálószoba most egy gyermek saját karneváljává vált, egy óriási kerékpár felszerelésével. Sajnos nem tudod vezetni, a kerék nem fordul meg, kreatív módon tárolja a játékokat. Mindazonáltal az utazókerék lenyűgöző eleme a színes hálószobának, egy játékos témában.

Betoncsúszda a lépcsők helyett privát játszóterek beton csúszda lépcsők helyett

Ez a dia nem csak egy kiegészítés a szórakoztató ezen kortárs ház Indonéziában az Aboday Architects. Ez a ház egy építészeti eleme, amely a legfontosabb lakóterekig terjed. És ami a legjobban, elég nagy a felnőttek számára.

Egy földalatti ház, tele van játékos funkciókkal privát játszóterek underground izgalmas

saját játszótér medencével

Annak érdekében, hogy kreatív módon oldja meg a magassági korlátozásokat, amikor felépíti a saját házát Londonban, az építész Alex Michaelis a házat részben föld alatt. A modern, környezetbarát ház egy hegymászófal, a lépcső csúszkája és egy fedett medence áll rendelkezésre.

Treehouse egy 540nm-es kastélyban privát játszóterek egyedi fa ház, mint az erdőben

A washingtoni Bainbridge-szigeten elterülő kúria a Puget Sound-szel ellentétben gyerekes vicces érzést ad a gyerekeknek, hogy ezen a területen sok esős nap alatt játszanak. Egy igazi fa emeli a teljes méretű fa házat a gyermekek területén a házban.

Csővezeték a penthouse-ban New Yorkban privát játszóterek nagy futiruszt cső csúszik

Ugyanakkor a munka a modern művészet, valamint a szórakoztató és praktikus módon teljesítő, ez a cső csúszda örvénylik keresztül négy emeleten penthouse New York City a 19. században. A ház felújított, modern bútorokkal is mászóképesség területeken, hinta lóg magasan a nappali is van egy „fészek”, hasonlóan egy Bauhaus, amely elérhető egy hídon.

Egy ház egy házi hullámvasúttal saját játszóterekkel, házi hullámvasúttal

Szerettél volna egy hátsó hevedert a saját kerteden? Jon Ivers saját maga készített egy nyolcszálas, a Blue Flash-et, amely 360 fokos fordulattal rendelkezik. Az ülés úgy tűnik, hogy egy megmentett autóülésből készül.

A Celine Dion 500 000 gallon hátsó kertje saját játszótér gyönyörű aquaparkgal

Ha sok milliomos voltál, mint a Celine Dion, akkor saját tágas vízi vidámparkod van a kertben. Az énekes $ 20 millió kúriája a Jupiter-szigeten, Floridában, egy 500 000 gallon vízi játszótérrel és masszív spirál csúszdával rendelkezik.

Categories: Wohnideen

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =