12 savjeta za lijepi život u potkrovlju ili u studio

12 savjeta za lijepi život u potkrovlju ili u studio

lijep dnevni boravak u potkrovlju ili studio dnevni boravak originalni dekor

Prilagodite svoj potkrovlje ili studio za svoje potrebe

Nedostajete li opcije za pohranu? Nemate li spavaću sobu? Evo nekoliko ideja o tome kako povećati prostor i prilagoditi svoj potkrovlje ili studio za svoje potrebe.

Bez obzira koliko su veliki, loftovi i studiji slične karakteristike.

Gotovo svi nemaju dovoljno ugrađenih ormara za skladištenje, potrebni su namještaj po mjeri, a posljednja, ali ne manje važno, imaju spavaći potkrovlje u dnevnoj sobi. Pročitajte 12 bilješki za planiranje soba za maksimalnu udobnost, stil i fleksibilnost.

Planirajte koherentnu shemu boja - lijepo živite u potkrovlju ili u studiju

lijepo živjeti u potkrovlju ili studio kauč dnevni boravak zidne police
Ako možete pogledati svoj životni prostor na prvi pogled, onda vam svakako treba odgovarajuće boje. Soba sa skladnim bojama izgleda urednijom, čistijom i integriranijom.

Razmislite o usklađivanju komada namještaja. Eklektičan izgled mogao bi funkcionirati ako je namjerno ciljana - stoga se strogom sastavu boje pomaže. Ali ako se ne osjećate sigurno, samo ostanite s jednim stilom - primjerice Midcentury. Onda imate jedinstvenu sobu.

Postavite rasvjetne sustave na različite visine

lijep dnevni boravak u potkrovlju ili studio stolu blagovaonica klasični namještaj

Niske viseće svjetiljke za privjesak daju intimni osjećaj - stoga ih koristite preko blagovaonice ili u dnevnoj sobi. Visoko viseća svjetla pogodna su za "javne" kutove - kao što su hodnici ili radne stanice u kuhinji.

Izradite "sobe" s tepisima. Stari savjet, ali opet nazvati, jer stvarno radi. Previše je mali tepih za zonu najčešća pogreška. U idealnom slučaju, trebali biste odabrati prostirke koje su dovoljno velike da stane sav namještaj. Na tepihu možete postaviti manji tepih za više boja i mekoće. U blagovaonici, uzmi dovoljno velik sag, tako da stolica gurnula unazad ostaje na tepihu kod ustajanja.

Razmislite o mogućnostima pohrane

lijep dnevni boravak u potkrovlju ili studio dnevni boravak originalni dekorOrmarima u ormaru nije dovoljno u potkrovlju i studiju. Sami stavite ormare na zid. Postavite cijeli zid s policama, ormarićima i ugrađenim garderobama. Iako je skup, ovaj trošak čini život lakšim i ugodnijim svaki dan, pa je isplati.

Odvojite sobu s policama bez stražnjeg zida

lijepo živjeti u potkrovlju ili u studio polica podjelu drva ukras

Najlakši način osmišljavanja prostorije u sobi je korištenje polica bez stražnjeg zida koji je okomito na zid. Ovaj savjet se može koristiti u većim i manjim sobama. Rasporedite knjige vodoravno, a ne okomito, stavljajte stvari u košare koje izgledaju dobro sa svih strana i pomiješajte mnoge ukrasne elemente, kao što su vaze, svijeće i zdjele. Naravno, sve mora biti sigurno - ako živite s manjom djecom ili u zemljama s potresima, onda morate uredno pričvrstiti policu na zid i / ili na pod.

Montirajte kotače za fleksibilnost

lijepo življenje u potkrovlju ili dizajnu polica za studente

Komad namještaja na slici je knjižnica s jedne strane i garderoba s druge strane - i s kotačima se može lako rotirati i pomaknuti. U ponudi na tržištu su veliki namještaj za kupnju s kotačima, ali ih možete montirati na gotovo bilo koji postojeći namještaj. Sjeti se kako bi bilo pametno biti u mogućnosti premjestiti kauč, krevet ili policu odmah.

Koristite inovativni i fleksibilan namještaj

lijepo živjeti u potkrovlju ili studio drva masivnim kliznim vratima

U uskom prostoru potreban vam je pametan, dizajn koji štedi prostor. Razmislite o preklopnim zidnim krevetima, nestajućim vratima, modernim kaučima za izvlačenje i podnožju za blagovaonice i stolićima.

lijepo živjeti u potkrovlju ili u studio prazan prostor bijeli zid

Sa svojim namještajem, studio izgleda svjetlo i ekspanzivan u slici - a krevet područje se koristi za druge svrhe.

Odaberite pravu ljestvicu

lijepo stanovanje u potkrovlju ili studio dnevni boravak blagovaonicu S pravom veličine namještaja, soba izgleda udobno i udobno, inače neugodno. Za male prostorije, kupite maksimalnu moguću veličinu koja omogućuje dovoljno mjesta za kretanje po namještaju. Mali komadi namještaja će vas osjećati neugodno. U većim sobama možete si priuštiti veći namještaj - ali ne kupujte one veće veličine. Neki sofe i stolice na tržištu danas su toliko ogromni da prosječna osoba osjeća prekomjerno.

Instalirajte potkrovlje

lijepo življenje u kompletu kuhinje u potkrovlju ili studio ljestvamaSjajan način da maksimaliziramo vertikalni prostor i osobni prostor jest imati krevet na potkrovlju. Ali razmislite dobro hoćete li koristiti ljestve svaki dan ili bolje žrtvovati malo više prostora i formirati udoban stubište. Inače za djecu ili ako vam ne smeta, ljestve rješenje je prilično prostor učinkovit.

Koristite zavjese kako biste ublažili uglove i napravili privatni prostor

lijepo živjeti u potkrovlju ili studio žuti zid udoban

Objesite zavjese da biste razdvojili nepostojeću sobu ili napravili spavaću sobu i životni prostor više privatnim. Naravno, možete objesiti prozore na prozorima - za više toplinu i privatni prostor, također za prirodnije svjetlo.

Iskoristite ekspanzivne zidne površine galonskim zidom

lijepo živjeti u potkrovlju ili studio slika zidnih sofe komoditet

Sa zidom galerije možete bolje predložiti svoj stil. Ne morate ispuniti cijeli zid odjednom. Započnite sastav iz sredine i tijekom vremena možete dodati više djela.
Javite nam se: živite li u potkrovlju ili u studiju? Koji je najveći izazov za vas?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map