palet warna biru dalam reka bentuk dalaman reka bentuk bunga bunga

Palet warna biru dalam reka bentuk dalaman meriah - suasana yang bergaya, santai di rumah

Tenang, aman, boleh dipercayai, boleh dipercayai, meyakinkan. Semua perkataan ini menggambarkan warna yang menjadi topik pembentangan hari ini. Ada ceramah biru hari ini.

Mula-mula, beritahu saya sedikit rahsia: semakin saya membesar, saya lebih suka hijau menjadi biru.

Dari masa ke masa saya telah menggantikan lebih banyak pakaian biru dan aksesori dengan mereka yang berwarna hijau. Jade, zamrud dan limau adalah nuansa kegemaran saya.

Tetapi apabila saya akhirnya tidak remaja, tetapi dewasa, maka saya benar-benar merasakan kuasa biru. Ia terletak pada sebahagian besar juga dalam manifoldness nuansa mereka.

Bagi orang-orang yang kini berurusan dengan topik buat kali pertama, ia akan menjadi menakjubkan bagaimana banyak warna warna yang berbeza akan dibincangkan di sini. Yang paling terkenal dan paling digemari adalah: Monaco biru, merak, turquoise, biru ais. Ini hanya beberapa, tetapi terdapat banyak lagi pilihan.

Reka bentuk ruang tamu bandar - perabot kulit biru

reka bentuk kulit hitam reka bentuk idea ruang tamu moden ambiente bandar
Hari ini, kami menghadkan diri hanya dengan sedikit nuansa dan menggunakan gambar untuk menunjukkan kepada anda bagaimana mereka boleh mempengaruhi reka bentuk dalaman anda.

Sebelum itu, saya ingin mengatasi soalan yang kelihatannya sangat penting kepada saya. Anda tidak boleh membuat kesimpulan umum tentang warna biru berdasarkan nuansa. Khususnya, jika anda tidak suka nuansa, itu hanya salah satu daripada banyak. Jadi ada sesetengah bentuk warna biru yang sesuai dengan citarasa anda.

Warna biru santai dan murni. Tetapi seperti yang kadang-kadang menunjukkan, ia juga sangat dinamik. Jadi, lihat dan pilih pilihan terbaik.

Monaco-biru

Pertama sekali kami menumpukan diri kepada salah satu warna paling moden musim ini: Monaco blue! Bayangkan biru nilam - gabungan kobalt dan biru laut. Di bawah, kita melihat dinding megah pereka Graham Brown. Ini dihiasi dengan bentuk gelap dan terang. Bersama-sama dengan lampu suluh mereka menyumbang kepada kesan yang hebat. Angka berikut menunjukkan sebuah bilik yang dindingnya ditutup dengan tekstur monaco-biru. Lihat bagaimana bentuk ini berfungsi dengan kombinasi aksen lime-green. Ini dapat dilihat dengan baik di tempat duduk, kusyen dan angka-angka dengan bentuk kekwa. [dari Kemas kini Metroplex]

Ruang tamu biru Monaco

palet warna biru dalam imej jalur sofa hijau dalaman yang menarik

Bilik ini adalah salah satu yang paling banyak ditayangkan di internet sejak kebelakangan ini. Terdapat sesuatu yang pelik mengenai dinding dengan bunga di hadapan warna biru yang kaya dengan latar belakang, yang memberikan rasa yang merosot, segar dan indah. Di samping itu, bunga-bunga sangat bagus untuk reka bentuk dalaman yang ada pada musim bunga! Tidakkah anda percaya?

Corak bunga berwarna-warni di dinding di apartmen

palet warna biru dalam reka bentuk dalaman yang bergaya corak bunga berwarna-warniplum biru

Sekarang kita bercakap mengenai biru plum, yang menawan dengan nuansa tealinya dan blues sekejap. Tidak ada bulat biru yang lebih baik daripada biru berkilau biru! Inilah yang digambarkan oleh pintu masuk hi-gloss (Lilly Bunn Weekes). Pertimbangkan penggunaan warna emas sebagai satu bentuk pelengkap. [dari Vogue melalui La Dolce Vita]

Pintu plum-biru

palet warna biru dalam reka bentuk dalaman menarik yang menarik

Jubin di merak biru .... Saya percaya bahawa saya jatuh cinta! Dapur ini, yang dicipta oleh pereka dalaman Katie Ridder, menggabungkan trim dan aksen segar. Ternyata kelihatan segar boleh dilihat sebagai hasil daripada kombinasi kuali biru dan putih terang. Tambah beberapa hijau dan anda akan kelihatan bersih tetapi masih banyak yang sempurna untuk bilik wanita ...

Bilik mandi plum-biru

palet warna biru dalam reka bentuk dalaman yang terang bak mandi dinding bata

Salah satu bahagian kegemaran kami ialah Avec Peacock Apartment Sofa yang direka oleh CB2. Ia dilaksanakan dalam gaya 50-an, yang boleh dilihat pada backrump berumbai dan kaki yang terbuat dari logam pelindung.

Satu lagi warna yang merupakan rakan sejawatan yang indah kepada Punta Blue adalah kuning. Ini dapat dilihat dengan jelas di dalam gambar di bawah

palet warna biru dalam reka bentuk dalaman meriam jalur pelari meja sebelah

biru

Biarkan ia menjadi pirus! Nuance ini berwarna biru sangat lucu, kerana ia berkisar dari kebiruan hingga kehijauan. Dan ia boleh membuat ruangan apa sahaja yang jelas seperti yang digambarkan di bawah. Malah, emas dan turquoise digabungkan dalam latar belakang brocade yang artful. Mereka membentuk kawasan tontonan di mana butiran dalam kedua-dua warna dibentangkan. Di sini, selimut keemasan mungkin sesuai dengan kehebatannya! Tidakkah anda maksudkan? Ya, bukan? [decorpad kuat]

Ruang makan biru biru

Palet warna biru dalam reka bentuk dalaman lantai kayu meriah

Kini kami membentangkan satu lagi bilik indah yang dikuasai oleh warna biru-biru dan biru. Selimut berjalur dan kerusi di dalam bilik, yang akan dibentangkan seterusnya, menunjukkan dengan cara yang indah kesan kuat kombinasi ini. Tirai bilik yang tinggi dan sedikit dilemparkan ke atas penutup katil adalah aksen yang kuat dan individu, yang menjadikan bilik ini unik. [dari Slim69]

Turquoise accents di bilik eklektik

palet warna biru dalam bilik tidur langsir reka bentuk dalaman meriah

Turquoise boleh membawa ayunan bermain-main ke dalam bilik. Ini dapat dilihat di dalam bilik tidur ini, yang dicipta untuk seorang remaja remaja. Warna hijau turquoise ini merupakan kombinasi yang jarang berlaku, dicipta selepas campuran dengan warna Benjamin Moore. Tidakkah seni dinding merah jambu dan merah panas glamor? Mereka seperti menawan sebagai pola paisley, yang bertindak sebagai penghubung antara aksen berlainan.

Dinding biru suka bermain - hiasan feminin

palet warna biru dalam reka bentuk dalaman yang bersinar Mentol biru laut

Ice Blue

Pada akhirnya, kami mempersembahkan warna biru yang menenangkan hari ini. Kami memasuki dunia ais! Pernahkah anda perasan bahawa ais biru digunakan sebagai nuansa neutral di ruang moden? Contohnya adalah bilik tidur di tingkat bawah, di mana zeitgeist memenuhi tradisi! Kesan yang menenangkan ini dipertingkatkan oleh bentuk lain warna lembut, seperti beige. Ini mengakibatkan kesan yang sangat menenangkan.

Bilik tidur yang selesa, klasik

Palet biru dalam bilik reka bentuk dalaman yang cergas

Sekarang kita berada di bilik tidur yang lain, yang juga milik seorang gadis remaja. Di sini warna biru gelap adalah latar belakang yang mempesona untuk beberapa bentuk bentuk dalam gelap, juga warna biru. Seluruh perkara ini menghasilkan kesan yang hebat dan kuat!

Bukankah warna ini sempurna untuk bilik bersih dan renyah yang menggalakkan mengejar kecantikan dan kecantikan?

palet warna biru di kepala katil reka bentuk dalaman

Contoh terakhir kami menunjukkan lebih baik aspek menyegarkan biru. Ini sangat kuat di dalam bilik wanita. Adakah anda bersetuju dan jika demikian, mengapa anda fikir ia? Pada pendapat kami, ia adalah kerana warna ini harmoni hebat dengan warna lembut air.

Luangkan masa anda, melihat semuanya lagi dan tentukan variasi yang sesuai untuk anda!

palet warna biru di dalam bilik mandi reka bentuk dalaman yang meriah

Sekarang, bagaimanakah anda menjawab soalan itu, yang merupakan warna biru kegemaran anda selepas artikel ini? Pernahkah anda mengembangkan kasih sayang untuk nuansa diraja biru Monaco? Adakah anda menikmati gambar jubin di aquamarine dan plum-blue? Mungkin anda terutama menyukai palet warna dengan pelbagai warna biru biru?

Categories: warna

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1