keramičke urne plave ljubičice

Želiš li izvornu biljku u vrtu?

Već smo predstavili raznoliku paletu ideja za biljke. Ovdje ćete naći različite inačice konvencionalnih i neobičnih lončanica. Neki od njih zahtijevaju puno mašte i malo ručnih vještina, a drugi se u potpunosti koriste za obradbu korištenih predmeta.

Upcycling je još jedna tema koju često imamo. Razmišljanje i djelovanje održivo je jedno od naših glavnih načela.

Danas predstavljamo neke pametne koncepte za biljke koje izgledaju prolivene. Iz nje prolaze prekrasni cvjetovi i biljke i oduševljavaju sa svojim svježim bojama oko. Dobra stvar je da ovdje možete jednostavno koristiti sve kao plantaže. Važna stvar je da se brinete o učinku prevrtanja. Kako to radi? Vrlo jednostavno. Jedina stvar koju treba imati na umu je kopanje u posudi za cvijeće ili što god želite. Čak su i razbijeni objekti prikladni jer na taj način možete sakriti razbijena područja.

Prevelika uljna boja i marigoldi

cvjetni cvjetni cvjetni cvjetni planterKotačići su također idealni za to. To se jednostavno može naginjati prema naprijed i napuniti potting tlo. Na vama je kako točno urediti cvijeće i biljke. Važno je da kompilacija izgleda kao cvjetni tok.

Hladnjak u parku

plantažer staro kolica šarene cvijeće park

Čak i succulents i druge čudne biljke sudjeluju u projektu prolivene posude za biljke dio. Možete eksperimentirati s veličinom. Ne mora uvijek biti spektakularno. Čak i manji elementi, poput ove ispod, mogu izgledati učinkoviti.

Stari porculanski lonac budi se novim životom

zdjela stari porculanski čajnik kotlić za sušene vodeJeste li mislili da je razbijena drvena bačva trebala biti odbačena davno? Pa, sada imate mogućnost ponovnog korištenja. Vrlo svježa ideja u proljeće bi bila Blumenbach od delikatnih, šarenih pansija.

Što je prirodnije, to bolje

planer doba drvo spremnik vode bačva šarene maćuna

Pregledajte podrum ili posjetite najbliže tržište buha. Sigurno ćete naći dosta stvari koje su odavno postale zastarjelo. Ove se mogu revidirati na vrlo originalan način. Mliječni spremnik od limova, na primjer, savršen je plantažer, koji možete napraviti kao proliven. Pokušajte s bijelim krizantemama.

Hladna imitacija prolivenog mlijeka

planter originalna ideja posuda za kositar

Stara drvena bačva donosi suptilni, rustikalni dodir

zdjela stara drvena bačva plava pahuljica

Naravno, također su vrlo konvencionalne keramičke posude

keramika keramičke cvjetne cvjetove

U njima možete čak staviti male ukrasne figure

plantažni mali keramički mulch

Za rustikalnu, mediteransku njuh, možete koristiti zvonolike urnice i sočice. Efekt strujanja ovdje se postiže posebno trajno, jer se te biljne vrste lako brinu i robusne. Također se prilično brzo širite i to će stalno povećati tijek vašeg bilja.

Veličanstvene rozete Sempervivuma obogaćuju vaš ukras vrtova

plantaže gline pots succulents

Pronađite najbolju alternativu za izvornu plantažu u vrtu i implementirajte kreativne ideje! Vjerujte nam - nećete ga požaliti.

U ovom slučaju, plavi zubari izgledaju poput tekuće vode

zdjelica starog vinskog cijevi bijela plava

Impresivna instalacija parkirališta s petunijama i kamionima

planter petunia potting pile kamion

Modest projekt koji će nastaviti rasti

planter tonurne cvjetni mulch

Categories: uređenje

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 23