Izradite vlastite vijence od zida i vrata – Kako ukrašavate svoj dom?

Zidna i vrata vijenac čine ruže žuto suncem

Napravite vijenac zidova i vrata i kako ukrašavate svoj dom?

Jesen je savršen način obnavljanja i ukrašavanja domaće atmosfere. Slažete li se? Tisuće DIY dizajnerskih dizajn kuća od dizajnerskog namještaja do najmanjih akcenta oslanjaju se na uljepšavanje unutrašnjosti.

Element dom koji često zanemarimo zapravo je prva stvar koju vidite na ulazu - ulazna vrata. Stvorite malo ljepote i napravite vijenac vrata koja će definitivno osvježiti vaš ulazni prostor.

Vijenac vrata u prvoj ilustraciji je vješt spoj mješavina tkanina i boja i služi kao kapriciozan naglasak na ulaznim vratima. Neke grane iz vašeg dvorišta i ručne rozetice tvore sunčano jesen vijenac koji će sretno utjecati na svakog posjetitelja. Ako želite napraviti takav vijenac, odaberite boju koja je u suprotnosti s bojom vrata.

Nevjerojatne tkanine - živahan dodatak unutrašnjosti

Zidna i vrata vijenac čine okruglu tkaninu šarenim zanimljivim
Dajte svom domu sjajni, osvježavajući dojam! Ovaj vijenac je šareni sloj koji može začiniti čak i najmračnije sobe. Ako ste krojačica, nosite se s tkaninom i napravite slatki vijenac od tkanine.

Kako biste osvježili dizajn interijera sa samo nekoliko jednostavnih trikova!

Zidna i vrata vijenac sama čine bilješke tkanina kauča dnevni boravak

Osjetila sam srca i svečano raspoloženje

Zidna i vrata vijenac sama čine valentintstag srca osjećaOkrenite vijenac za Valentinovo u jesen vijenac

Zidna i vrata vijenac sebe čine Valentinovo srce jesen

Svečana vijenac isprepletenih grana

Zidna i vrata vijenac same čine srca osjećaju grane Valentinovo dan

Vijenče su smiješni DIY projekti koji se mogu prilagoditi bilo kojoj sezoni ili odmoru. Izvorno, slika vijenac je napravljen za Valentinovo, ali se lako mogao koristiti kao jesen ukras. Samo zamijenite srca s izrezima u obliku lišća i posipajte zlatom umjesto srebrnastog spreja.

Tkanina u obliku slova odrezana je u jesenjim bojama

Zid i vrata stvaraju lišće u obliku slova zlatno crveno

Prirodni elementi

Zidna i vrata vijenac čine drveni vijenac vrpce pjenušava Zidna i vrata vijenac čine drvo stablo clipping uragan vrpce Zidna i vrata vijenac čine drvo za rezanje vrpce zlatno žuta

Sigurno je da su u dvorištu izašeni stabla u dvorištu. Jess i Monica pronašle su one u njihovom dvorištu i odlučile o kreativnoj, originalnoj ideji za zanat. Napravili su zlatni vijenac s drvene površine. Malo raspršivača i pjenušava vrpca čine ovaj vijenac vrlo prikladnim za sezonu.

Zidna i vrata vijenac čine pređe loptice sive i bijele

Možete li pletiti? Ovaj domaći vijenac iz Virginia tinkers govori za sebe. Svatko tko voli koristiti pređu kao tkaninu, može ga probati. Kombinacija borovih čunjeva, lopatice pređe i metalnih ukrasa čine za veselim ulazom u kuću.

   Zidna i vrata vijenac čine samu jagodu dobrodošlicu

Tonya od ljubavi prema obitelji i domu učinila je vijenac inspiriranom jesen kako bi se pohvalili promjenjivom vremenu. Zavjesa, tjestenina i malo prskanja iz lokalne hobijanske trgovine su sve što vam je potrebno za ovaj tematski projekt DIY. Koristite šarene pređe i dodajte dubinu i teksturu vijenac.

Zid i vrata sami stvaraju staklo ukrasno cvijeće   Zidna i vrata vijenca sami čine pjenast vijenac iskre crveni cvjetovi

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 5