Vježba lopta vježbe polijetati lako

Super lagane vježbe s loptom 

 

Nalazite li i neugodne specijalne teretane vježbe, koje su usmjerene samo na jednu mišićnu skupinu? Zatim potražite one koji rade za dosljednu obuku svih mišićnih skupina.

Doista vam se sviđaju vježbe vježbe s vježbama?

Vježbajte jednostavne vježbe vježbanja kugle
Ako je tako, onda pogledajte naše šest super-laganih primjera koji bi mogli značajan doprinos vašem dobrom stanju. Gubitak težine je također puno lakše.

Kako se držati stane?

jednostavne vježbe s loptama s loptom

Tjelovježba vježbe 1-3

Prvo, obavite niz vježbi vježbanja 1-3. Učinite onoliko ponavljanja koliko možete. Tri su pravila u takvim slučajevima, ako želite postići stvarno visoku razinu učinkovitosti.

Učinite ove jednostavne vježbe kod kuće

tricepts-dip vježbanje s kuglicama gimnastičkih vježbiTrebate klupu ili stolicu. Tada morate spustiti vaše donje noge i gležnjeve na vježbu. Vježbe su pritisak dolje i gore sa svojim rukama.

Zatim je spustio na pod i nogom noge na loptu. Podignite stražnji dio tijela, ali pokušajte ga, ne okretati kralježnice.

Zatim u drugoj fazi vježbe preklopite koljena. Počnite nasloniti loptu prema vama i natrag. Pritisnite dok se lopta ne zaustavi na vrhovima prstiju.

Zatim idite na početnu situaciju. Ponovite ovo 15 puta.

Učinkovite vježbe za gimnastike za sve mišićne skupine

niže vježbe lopte za vježbanje kugle

Tada dolazimo do treće vježbe. U tom slučaju položite zapešća na kuglu vježbe. Vježba se sastoji od istezanja leđa kao "ploče" i tako izdržavati što je dulje moguće. Pokušajte ostati na taj način 45 sekundi.

Vježbe vježbe s loptom 3-6

Nakon ponavljanja prve serije onoliko puta koliko želite, lako se možete ispružiti. Sve glazbene skupine trebale bi biti uključene. Budući da su neki opterećeni, iako to ne osjećate izravno i intenzivno.

Naslonite se na loptu za prvu od tri vježbe. Ruke bi trebale biti ispružene i ruke bi trebale počivati ​​na bedrima. Povucite gornji dio tijela prema naprijed i natrag.

Jačanje vježbe za trbuh

škripanje vježbi gimnastičkih vježbi

Sljedeći drugi niz vježbi s vježbama vježbanja izvodi se uspravnim tijelom. Bacite kuglu, prekrižite ruke i stavite loptu na vaše lice. Zatim proširite ruke tako da je lopta ispred i iznad vaše glave. Kut koji se oblikuje trebao bi biti oko 45 stupnjeva.

Imate li jake ruke?

Lopatice se vuku vježbe kugle

Vratite se na polaznu poziciju za posljednju današnju vježbu vježbanja kugle. Noge bi se trebale rasporediti po širini ramena. Držite trbuh i leđa vrlo čvrsto. Podignite loptu izravno iznad glave s ispruženim rukama. Zatim preklopite koljeno i savijte se kako biste mogli postaviti loptu pred lijevu nogu. Ponovite u istom smjeru 15 puta.

Dakle, to su vježbe vježbe s vježbama. Još jednom želimo naglasiti da efekt dolazi nakon mnogih ponavljanja. Zapamti broj 3 - 3 puta tjedno!

Kako izgleda? Započnite odmah s novim vježbama kugle vježbanja?

Plank illo gimnastičke vježbe

Vježbajte 3 puta tjedno

Gimnastičke vježbe

 Sve gimnastičke vježbe u pregledu

jednostavne gimnastičke vježbe u pregledu

Trbuh, noge i stražnjica vježbe

Vježbajte loptice za početnike i napredne

Vježbe za lijepe noge

Vježbajte lopte za napredne vježbe

Vježba kugla Vježba i izgubiti težinu

Vježbajte lopticu vježbajući kod kuće

Gubitak težine postaje lako

Vježbajte kuglične vježbe kod kuće

   Ostanite u formi!

       Četiri gimnastičke vježbe za napredne

 

Categories: trendovi

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 41