Tips Styling Trend Fesyen 2016 2017

Petua gaya mengikut trend fesyen terkini untuk 2016-2017

 

Para wanita selalu ingin kelihatan bergaya dan elegan. Ia akan menjadi baik jika hari-hari yang lebih sejuk tidak menghalang kami. Malah pada musim sejuk ini, kami ingin memakai pakaian dan kasut yang bergaya.

Tahun baru, trend baru

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Trend warna palet neutral
Selepas trend mudah dari tahun-tahun yang lalu, seseorang nampaknya mahu menarik perhatian lagi pada 2016-2017. Kami mendapat gambaran ini dari pakaian dan aksesori pada forum pereka yang terbaik. Dan ini pastinya akan menentukan sikap kita terhadap fesyen dalam beberapa tahun akan datang.

Warna dan cetakan yang mencolok

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Gambar

Dalam koleksi untuk 2016-2017, seseorang itu sangat berani dalam pemilihan tekstur, nuansa dan corak. Tidak perlu membosankan. Malah gabungan klasik seperti hitam dan putih ditafsirkan dalam bentuk yang sangat terkini.

Banyak warna

Styling Tips trend fesyen 2016 fesyen perekaCampuran warna jatuh cinta dengan: Delpozo menggabungkan warna yang sangat mahir 

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 fashion fesyen

Warna yang memberi inspirasi kepada kehidupan

Walaupun pelbagai warna, "berwarna-warni" bukanlah nama yang sesuai untuk watak pakaian yang kita lihat di catwalk. Anda memilih warna mengikut kriteria tertentu. Terutama diwakili adalah nuansa yang memberikan kita tenaga dan tenaga istimewa. Ini adalah contohnya. Merah dan biru. Kami mengalami mereka dalam varian yang paling berkuasa.

Pantone Trend Colors 2016 - Pink dan Light Blue

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Trend Warna Pantone

Merah juga sangat bergaya

Tips Styling Trend Fesyen 2016 Trend Color Red

Harus ada: pakaian biru

Tips Styling Trend Fesyen 2016 Trend Color Blue

Menafsir semula seni

Tips Penggayaan Fesyen Trends 2016 monokrom warna trend

Warna Neutral adalah tidak membosankan

Tips Styling Trend Fesyen 2016 Trend Colors Black White

Gambar-gambar berbilang

Coraknya sangat terkini untuk banyak musim. Tetapi mereka entah bagaimana berbeza dengan yang satu ini. Mereka sangat pandai dan kuat. Pada pakaian kami mengalami karya bergambar seni yang menyeluruh.

Corak geometri yang berwarna-warni

Tips Styling Fesyen Trends 2016 Fashion Designer Colorful

Lebih banyak menghormati watak-watak wanita yang berbeza

Penampilan yang cerah dan menonjol bukan hanya untuk model-modelnya. Kepelbagaian kecantikan wanita meraikan tahun ini. Garis pakaian menjadi semakin banyak. Mereka memberi peluang kepada wanita untuk menekankan manfaat individu mereka.

Keindahan semula jadi ditekankan

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Black White pemotongan lebar

Anda sentiasa perlu kelihatan naik

Tidak semestinya terdapat sedikit kesan murah dalam gaya anda pada tahun ini. Semua yang anda pakai mesti sangat canggih dan terperinci terkecil. Ini bukan tugas yang mudah dengan gambar dan corak yang cerah yang moden pada tahun ini.

Elegance and extravagance 

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Gambar Trend Warna Merah

Violet, Korral dan banyak nuansa batu permata pada tahun ini. Bagaimanakah anda mendapat jumlah yang sesuai untuk pemilihan pakaian? Dalam hal ini, kami hanya boleh mengesyorkan bahawa anda melihat banyak contoh yang berjaya dan dengan itu mengembangkan rasa anda untuk penampilan yang bergaya.

Fesyen wanita yang elegan dalam warna trend terkini

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Trend warna warna biru

Cetakan fotografi - kegilaan terkini dalam pakaian perniagaan

Bagi yang berani di kalangan kamu, terdapat banyak perkara baru dalam fesyen pakaian perniagaan pada musim-musim mendatang. Saman wanita dibumbui dengan banyak pereka dengan corak fotografi. Anda juga mengendalikan warna dengan agak berani. Banyak pakaian dalam merah.

Diilhamkan oleh sifat

Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Warna dan Mencetak

Beg pereka oleh Chanel

Tips Styling Fashion Trends 2016 Chanel bag

Landsekap dan gambar alam

Kedua-duanya pada setiap hari, serta pakaian rasmi dan perniagaan, anda akan dapati banyak gambar alam semula jadi dan juga gambar-gambar seluruh landskap musim ini.

Trend fesyen moden berpaling dari orang biasa dan orang ramai pada tahun ini. Mereka menunjukkan bahawa setiap manusia adalah karya seni alam.

Berwarna bercorak

Tips Styling Trend fesyen 2016 Corak yang berwarna-warni

Fesyen Missoni semasa

Tips Styling Trend Fesyen 2016 Cetakan Pereka Cantik Tips Styling Trend Fesyen 2016 Trend Colors Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Fesyen Lelaki Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Trend Warna Hitam Putih op seni Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 Warna Trend Orange Tips Penggayaan Fesyen Trend 2016 trend warna pakaian merah

Categories: trend

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =