motsi mabuse gambar panas selebriti

Fakta yang menarik tentang Motsi Mabuse dan cintakan hidup anda

 

Motsi Mabuse dilahirkan pada 11.04.1981 di Afrika Selatan. Ibu bapanya telah berpindah ke Pretoria, di mana dia berjaya menamatkan sekolah menengah. Dia sentiasa mempunyai semangat untuk menari. Tetapi dia telah belajar undang-undang untuk kemudian mengambil alih firma undang-undang bapanya.

Motsi Mabuse

selebriti Motsi Mabuse menari diva
Kemudian nasib datang bermain dan memutuskan sebaliknya. Menari telah mengubah kehidupan Motsi Mabuse. Dia telah meninggalkan pendidikan undang-undangnya yang memihak kepada kerjaya tariannya.

Sebuah tarian diva

Motsi mabuse panas dalam minidress kuning

Dia menjadi naib juara di negaranya pada tahun 1998. Setahun kemudian, dia bertemu suaminya masa depan. Itulah Timo Kulczak. Itu terjadi semasa acara Festival Dance Dance di Blackpool. Jadi dia datang ke Jerman pada usia 18 tahun.

Tarian juri Motsi Mabuse dengan Evgenij Voznyuk dalam rancangan TV "Let's dance"

Tarian juri Motsi Mabuse dengan Evgenij VoznyukKisah cinta

Timo dan Motsi Mabuse suka menceritakan kisah cinta mereka dan terutama bagaimana mereka mengenali satu sama lain. Ton Greten dari Belanda berada di luar dan telah membuat banyak bunyi. Mereka berdua melihat dari tingkap mereka untuk melihat apa yang berlaku.

Pasangan suka bercakap tentang kisah cinta mereka

Motsi Mabuse seluar selebriti

Mereka berjumpa dengan satu sama lain dan bercakap selama 3 minit. Tetapi orang lain di hotel mengadu bahawa mereka sepatutnya tenang. Seluruhnya agak kecil dan mentah, kedua-dua petanda apabila mereka bercakap mengenainya. Apa yang berlaku pada akhirnya ialah mereka menukarkan nombor telefon mereka.

Penerbangan yang tidak dijawab itu 

Ia telah bersetuju bahawa mereka akan bertemu satu sama lain pada 18 Disember pada pukul 10 pagi. Timo sangat gementar dan menunggu di tempat yang dipersetujui. Tetapi Motsi telah melepaskan penerbangannya. Kemudian dia memanggil dan berkata dia terlepas penerbangannya. Kedua-duanya jatuh cinta dan memutuskan untuk pergi menari bersama. Di sana mereka mula menari secara sosial. Mereka menyukai mereka dan mereka juga menjadi pasangan hidup.

Timo Kulczak dan Motsi Mabuse

selebriti timo kulczak dan motsi mabuse panas

Sebenarnya, ini adalah satu pertemuan yang amat bermakna untuk Motsi dalam setiap cara. Dia hampir memutuskan pada masa ini untuk berhenti menari selama-lamanya. Dia tidak berpuas hati dengan rakannya yang terdahulu. Tambahan pula, dia mahu menumpukan lebih banyak pelajarannya. Tetapi bersama-sama dengan Timo, hasratnya untuk menari bangun lagi. Dia memutuskan, terima kasih kepada syarikatnya, untuk terus menari.

Penari yang ghairah

Euro Dance Festival 2012 motsi mabuse panas

Kerjaya bersama Motsi dan Timo

Terdapat rangsangan dalam sejarah gemilang bersama mereka selepas penampilan bersama mereka di kelab hitam dan putih Pforzheim. Mereka menjadi tuan Jerman dalam kategori Latin American Dances pada tahun 2009 dan 2010. Selepas sepuluh tahun karier yang berjaya, mereka telah ditarik balik dari tempat kejadian. Mereka melakukannya dari tempat kejadian, tetapi bukan dari menari.

Sejak 2011 Motsi Mabuse menyertai "Let's Dance", dia kini berada di juri. Dan sememangnya dia menubuhkan rancangan baru untuk masa depan!

"Let's Dance" ahli juri

Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse dan Joachim Llambi

Jorge Gonzalez, Motsi Mabuse dan Joachim Llambi     

Motsi Mabuse seluar selebriti

10 mata untuk Motsi

Mari Tarian - Tarian Tarian RTL Motsi Mabuse

Seorang wanita yang menawan dan sangat berbakat

motusi cantik mabuse menari

Bergaya bergaya

Motsi Mabuse Christian Augustin / GALA

Dalam pakaian ungu romantis

Motsi Mabuse-'The Raffaello Summer Day 2012'

Yakin di hadapan kamera

motsi yang terkenal mabuse panas

Motsi dan Sylvie

Ahli juri Sylvie van der Vaart dan Motsi Mabuse

Ahli juri Motsi Mabuse

Categories: trend

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 83