cool mobilnih kućica i karavana

Sretni prikolici: 11 cool kampera i karavana

Ima li išta bolje nego da odem i tamo gdje nas to ostaviti osjećaj? To je puno lakše za pakiranje daleko i na putu su za spontani kampiranje, ako imate kamper ili motorni kući, čeka vas i pogon obavljati u novim krajolicima.

Ove RV i karavane imaju funkcionalnost i stil njihovog kamping putovanja sasvim drukčije od onih prepunih putovanja koje vjerojatno znate iz svog djetinjstva.

Mini kuća Mondernes Yukon

kul mobilne kućice i karavane praktično putuju
Interijer ove kamp prikolice - stvarno udoban

super-kamper-i-karavan-deckenbeleuchtung

Yukonov Laird Herbert je napravio ovaj maleni kamper od 15 četvornih metara kao minijaturnu alternativu tradicionalnoj kući. Mala kuća je teška i ima dodatni jastuk kako bi zadovoljio zahtjeve otežanih uvjeta. Iznenađujuće ima mnogo prostora za pohranu u pogledu malog područja, kao i potpuno opremljenu kuhinju i veći od prosječnog kreveta na potkrovlju.

Kamper od 252 stupnja

cool mobilne kućice i karavane automobila suvremena crvenaKuća je otvorena kao knjiga, a svaka stranica otvara novu sobu cool mobilnih kućica i karavana yanko dizajn

Dizajneri Stephanie Bellanger, David Dethoor, François Gustin i Amaury Watine dizajnirali su jedinstveni motorni dom s idejom za svemirski brod. Kada dođete do kampa gdje želite provesti noć, pojavit će se zaslon koji će vas zaštititi od smetnji i dati vam privatni prostor.

Colim caravan

cool mobilnih kućica i karavana futuristički dizajn

Mini-automobil i veliki dnevni boravak

cool mobilne kućice i karavane futuristički izolirane

Koncept Colim Caravan omogućuje svojim mobilnim stanovnicima da pokupiti cijelu kuću ili jednostavno voziti automobil. Colim (Colors of Life in Motion) je motorna kućica u dva dijela: mini-automobil i veliki stambeni prostor. Obje su obično povezane, ali ako je potrebno, mogu biti odvojene. Zato možete napustiti stan i voziti automobilom.

Višenamjenski višenamjenski karavan

cool mobilne kućice i karavane automobila kutna bijela

Putnici koji teško mogu naći odgovarajuće kampere ili kampere rado će vidjeti Mehrzellerov koncept za još više prilagođavanja. Dizajneri u Mehrzelleru kažu da rade s klijentima kako bi bolje razumjeli ono što stvarno trebaju, a potom stvoriti potpuno personaliziranu kamp-kućicu. Svaki put bi trebala izgledati kao da je organski razvila ćeliju.

VW Westfalia Solarna kućna kućica

sunčani kamion kamp kućica solarna

Volkswagen Westfalia dugo je bio popularan simbol kulture hippije i slobode

cool mobilnih kućica i karavana westfalia volkswagen

 Dizajner Alexandre Verdier želio je poboljšati kvalitetu vožnje Westfalije, pa je izgradio ekološki prihvatljiv i luksuzan Volkswagen. Krov Camper Vans opremljen je solarnim pločama koje prikupljaju maksimalnu energiju od sunca. Sustav zračnog ovjesa spušta kombi tako da je stabilniji. Pop-up krov čak dopušta i drugi kat. Ovaj kamper je vrlo različit od uobičajenog Volkswagena. To se može priuštiti za tešku cijenu koja počinje od 26.000 do 69.000 dolara.

Eko kapsula

cool mobilnih kućica i karavanskog automobila sjajan

Kapsula je 6 sjedala i može se otvoriti u lijepom vremenu

cool mobilnih kućica i dizajna karavana

Ovaj maleni privjesak ne traži pažnju drugih putnika - to zapravo ometa okoliš. Eko kapsula se koristi u zajednici tako da je svaka kapsula povezana sa sljedećim u obliku električnog sustava. Svaki objekt ima ili vjetar turbine ili krovne ploče kako bi se zadovoljile energetske potrebe stanovnika ekološki prijateljske. Sjajna površina izrađena je od limenki soda koja odražavaju okoliš tako da kapsula uvijek ometa. Kapsula je 6-sjedala i može se otvoriti u lijepom vremenu, tako da putnici mogu bolje uživati ​​u ljepoti prirode.

Midget Bushtrekka

cool mobilne kućice i kamp-kamp za kampiranje

Ultra-zeleni putnici čak bi radije uzeli bicikl umjesto motornih vozila

Moderni svjež kamp šatora za šator

Midget Bushtrekka ostvaruje ovaj san s robusnom prikolicom, povezanom s vašim biciklom. Šator pruža praktičnu mogućnost spavanja na putu.

Innovan

cool mobilne kućice i karavane inovativni

Serija Innovan ima nove definicije za karavane, karavane i prikolice

cool pokretnih kućica i karavana u pokretu Umjesto uobičajenih debelih i kutija, Innovani proizvodi su dobri i aerodinamični. Kod vožnje krov kampera je vrlo nizak, tako da je automobil izložen nižem otporu zraka. U mirovanju, zahvaljujući skočnim prozorima, postoji mnogo više prostora.

  Bulleit Frontier Whisky Woody

cool mobilnih kućica i karavana drvenih površina

Vjerojatno nema takvih modernih i zabavnih sljedbenika kao što je ovaj

cool mobilne kućice i karavana pijte hrane

 Pa, ne možete se logirati u zatvorenom prostoru ili čak sakriti svoje vrtne stolice. Gdje nema prostora za kampiranje, čisti stil kompenzira. Whisky Woody je full-service bar u klasičnoj prikolici, uključujući poker set i bujne kožne namještaja.

Moderni kamper

cool mobilnih kućica i karavana mali mobilni stan

Ne možemo ni zamisliti da je ovaj karavan pravi mali stan

kul mobilnih kućica i koncept karavana

 Kada je sklopljen, dizajn Mehdi Hidari vidi Badie kao mobilnu jedinicu za pohranu. Ali kada dođete do vašeg odredišta, ovaj moderni motorhome odvija se u kuću koja izgleda kao uobičajena kampera. Lagana, ali čvrsta, ova kuća je građena od ekološki prihvatljivih recikliranih materijala. Iznad su solarni paneli za konstantno napajanje kuće.

Mobilni apartman Opera

cool mobilnih kućica i karavana

Mobilni apartman Opera je lijepa, elegantna mobilna kućica

cool mobilne kućice i karavane bijele sunčane jedra

Iako većina ljudi misli da je kampiranje grubo, ne morate žrtvovati luksuz tijekom kampiranja. Opera Mobile apartman je prekrasan, elegantan motorhome s oblikom i stilom Sydney Opera House. U ovom apartmanu kampanti mogu uzeti malo luksuza, gdje god bili.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 42