prekrasne dnevne plaže odredišta putovanja bungalovi

Planirate li godišnji odmor? Gdje biste ostali?

Volite li putovati? Da? A gdje? A gdje ostajete za vrijeme boravka? odmor izlet  u većini slučajeva? U luksuznim hotelima ili u ugodnijem i prirodnom ambijentu? Zanimljivo je što ćete reći o kolibama koje vas želimo pokazati u ovom članku!

Radi se o mobilnim kolibama na plaži koje su smještene duž obale Južne Koreje. Stay tuned, ove fancy kolibe će fascinirati i vas zanimaju!

Provedite prekrasne dane na plaži

lijepe žive ideje šetnje na plaži turističke destinacije
Maleni kolibe vruće Albang, imaju zanimljiv oblik jaja, dizajniran od strane Korejski Yoon Space Design Studio i fotografiran Indiphos studiju. Velika prednost od njih je da ih se može lako transportirati s jedne plaže na drugu. Osam kabina jaje u obliku nalaze se na pješčanoj plaži u Yangyang, a četvrti Gangwon provincije u Južnoj Koreji. Svaki od njih ima 2 metra kvadratna prostora. Vrlo mali prostor je tako, zar ne?!

Ove kabine su nešto izvanredno!

odmor izlet lijepe ideje za život plaža kolibe osvijetliti atraktivan

Lagani kolibi izrađeni su od polistirenskih blokova, što njihovom transportu na različite lokacije na plaži čini osobito laganim. Oni su stabilni jer su pričvršćeni na posebne male podijune. Osim toga, ovaj materijal daje vrhunsku teksturu i time izvanredan izgled!

Kabine s superom moderne arhitekture

odmor putovanje lijepe žive ideje putovanje plaža kolibe putovanja odredištaArhitekt opisuje projekt na sljedeći način: Ljudi žele trajno putovati i posjećivati ​​različite destinacije! I ovaj projekt nije hotel, a ne šator ili slično, ali nešto uzbudljivo!

Kao bijeli objekti na plaži

odmor putovanje bugalows velike arhitekture jaja

Arhitekt je izabrao ovaj materijal, ne samo zbog svoje izdržljivosti, već i zato što je jeftin i jednostavan za transport.

Uživajte u prirodi u prekrasnim kabinama na plaži

odmor putovanje lijepe kuće putovanja putnička destinacija bungalovi na plaži

Obojena zakrivljena vrata otvaraju se prema gore, dajući svakoj bijeloj kućici individualni dodir. Podržane su dugim metalnim zglobovima vrata. Svaka kućica na plaži nosi naziv boja vrata.

Bilo je vrlo modernistično u dizajnu vrata i dalje!

kafić na plaži suvremena arhitektura vrata

Isti i različiti u isto vrijeme!

odmor izlet lijepe ideje za život plaža kolibe u boji vrata

Kabine također imaju mali prozorski prozori s kojih možete uživati ​​u prekrasnim pogledima. Oni imaju obojene okvire i omogućuju pogled na susjednu kolibu. Noću, prozirni okrugli prozori sjaju poput svjetionika, jer svjetlost u njima osvjetljava!

Koliba s inspirativnom arhitekturom

lijepe žive ideje plaža putovanja kolibu svjetlosti

Noću izgledaju lijepo

odmor izlet lijepe bungalovi plaža atraktivna

Ovdje možete lako prepoznati oblik jajeta

odmor izlet lijepe ideje za život plaža koliba arhitektura inspirational

Okrugli prozori

praznik putovanja lijepe ideje za život plaža koliba arhitektura dizajn interijera

Unutrašnjost podnice svakog doma je prekriven linoleumom, koji je dizajniran u predivnoj kombinaciji zelene i plave boje.

Koliba unutra

uređenje interijera u kolibi


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9