Prijevozne kućice gusjenica iz Nomadic Resorts

pokretne kuće u obliku gusjenice

Prijevozni domovi Nomadic Resorts

Prijevozne kuće danas su vrlo popularne i preferiraju mnogi stalni putnici ili avanturistički putnici. Jedno od najoriginalnijih rješenja na ovom području dolazi od Nomadic Resorts. Čak i najzahtjevniji putnici fascinirani su lovcima - gusjenicom. Kućište ovih čudnih mobilnih kućica od 9 metara bilo je od drva, svi imaju održivu kultivaciju.

Krov se sastoji od posebne i vrlo lagane tkanine.

Iako sam staza nudi vrlo dobru ventilaciju, mali solarni sustav na krovu osigurava dovoljnu energiju za klimatizaciju kada toplina postaje nepodnošljiva. Solarna energija također upravlja LED svjetlima, kotlovnicom i posebnim spremnikom koji reciklira otpadne vode. Svaki prijenosni dom ima prostor za spavanje, kupaonicu, dnevni boravak s zabavnim sustavom, pa čak i radni prostor s Wi-Fi-jem radi bilo čega važnog za putovanje.

 Održivost i inspiracija prirode

pokretne kuće inspirirane prirodom
Mala terasa na vrhu gusjenice osmišljena je tako da pruža dovoljno mjesta za sunčanje, čitanje ili hladno piće u zalasku sunca. Krov koji se može zaključati potom se u večernjim satima spušta i pomoću LCD zaslona ovaj prostor pretvara u ugodno kućno kino.

 Pustinja može biti udobna s takvom prijenosnom kućom

pokretne kuće se preklapaju poput gusjenice

Gusjenica pruža savršenu zaštitu od pijeska

transportne kuće s pješčanim mrežamaPrijevozni domovi poput ovih u Nomadic Resorts savršeni su za dugi, produženi odmor na obali, u tropima ili čak u pustinjskim predjelima. Ako jednostavno ne možete dobiti dovoljno tih impresivnih kuća gusjenica, ponovno pogledajte i posjetite službene web stranice proizvođača.

Za suvremeni nomadski život

transportne kuće u pustinji

Visokotehnološki solarni sustav

transportne kuće sa savršenom izolacijom

Organska konstrukcija

transportne kuće s stabilnom drvenom konstrukcijom

Jeste li tip za transportne kuće? Jeste li ikad zamišljali takav izvorni i jedinstveni putni smještaj?