Category: Permaidani & lantai

Permaidani corak – cari reka bentuk yang sempurna untuk rumah anda

Permaidani corak melepasi longgokan tinggi

Permaidani yang cantik dan corak sebagai penangkap mata

Memang benar bahawa banyak ruang tamu tidak memerlukan permaidani, tetapi melihat kuasa kreatif di sini karpet berpola untuk kawasan pedalaman anda. Mereka berfungsi sebagai penangkap mata dan mengubah bilik seperti tongkat sihir ke suasana yang lebih bersahaja dan mengagumkan.

8 contoh karpet berpola Dalam kompilasi hari ini, kami akan memberi anda tip praktikal untuk reka bentuk dalaman yang bergaya dan lebih baik menggambarkan bagaimana corak dan kombinasi warna yang berbeza berfungsi.

Mula-mula anda melihat permaidani yang indah dan berkilauan dalam gaya Maghribi dalam kelabu dan krim yang ringan. Ia memberikan kawasan tempat duduk yang sangat selesa dan juga boleh berfungsi sebagai permukaan pijat kaki.

geometri karpet berpola dalam warna pelengkap, seperti yang dapat dilihat di bawah, mewujudkan lebih dinamik di bilik dengan latar belakang yang neutral.

Ini menjadikan ruang makan kelihatan lebih segar dan lebih meriah

karpet bercorak jatuh kobalt biru
Corak rantaian yang saling berkaitan menghasilkan kontras visual di ruang tamu

rantai permaidani berpola

Permaidani Chervron tidak dapat dielakkan menjadi penangkap mata dan membenamkan perabot perabot ruang tamu yang terlalu besar

corak karpet chevron biru putihCorak quatrefoil yang elegan dalam warna neutral mempunyai kesan menenangkan

karpet bercorak geometri kelabu cahaya putih

Corak utama Yunani yang abadi juga sangat popular di karpet untuk suasana yang bermaruah, bergaya

corak permaidani corak corak utama retro perabot greek

Hijau menenangkan deria dan dalam hal ini, permaidani berpola berasaskan perabot terapung dan menciptakan keseimbangan dalam suasana

permadani berbintik-bintik melengkung tetes hijau rumput

Cuddly lembut dan tiga dimensi, permaidani hadgewebte ini kelihatan seperti landskap ajaib dari pandangan mata burung

permaidani corak taman subtropika

Seperti yang anda dapat lihat, anda boleh berbuat banyak karpet berpola mencapai. Fikirkan di mana bilik anda meletakkan permaidani dan kesan apa yang anda ingin capai.

Tepung jati – penyelesaian moden untuk kawasan luaran anda

Teras lantai di set perabot kayu jati

5 argumen untuk penggunaan siling jati

Jangka hayat dan penjagaan yang minima - ini adalah ciri-ciri yang Lantai teres yang diperbuat daripada kayu jati yang digunakan di luar. Ini adalah kelebihan kayu jati, yang menjadikannya sangat sesuai untuk teras, grates, dan projek penghalang lain.

Adakah anda membina bilik baru atau adakah anda ingin membaharui yang lama? Kemudian jati mungkin pilihan yang baik. Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang kelebihannya? Di sini kita mempunyai sesuatu untuk anda:

Ia tidak boleh menjadi lebih kuat

Jati berasal dari zon iklim India, Burma, Thailand dan Indonesia. Di sana, bahan ini terdedah kepada haba dan kelembapan tropika. Ia telah menyesuaikan diri dengan keadaan ini. Jika anda kemudian memotong bahan ini untuk selimut, jusnya keluar untuk melindungi kayu. Ini menunjukkan serangga dan kulat di sisi lain. Jadi anda boleh mengharapkan kemampanan yang mengagumkan.

Tiada pengawet? Tiada masalah!
Lantai teres yang diperbuat daripada kayu jati

Lantai teres yang diperbuat daripada plat kayu jati
Kandungan minyak dan getah yang sangat keras, dan sangat halus, jati boleh dipasang tanpa mencemarkan pelekat dan pengawet. Tidak akan ada risiko membusuk. Tanpa rawatan khas, jati akan mendapat nuansa perak. Jika anda tidak mahu itu, anda harus mengambil tindakan yang sesuai.

Pemasangan mudah

Dek patio jati untuk pulih semula

Lantai teres yang diperbuat daripada kayu jati boleh dipotong oleh mesin dan dengan alat mudah. Beri amaran bahawa ketumpatannya boleh menyebabkan kecacatan alat pemotongan. Kebanyakan lubang telah dibor dan skru logam, termasuk keluli tahan karat, digunakan. Anda juga boleh melampirkan siling jati antara satu sama lain. Anda boleh menggunakan kaedah lidah dan alur, yang tidak dapat dilihat dari atas.

Penemuan semula kecemerlangan asal

Lantai teres yang diperbuat daripada jati asliPudar jati yang tidak dirawat kepada naungan perak tidak boleh dibatalkan. Tetapi ia boleh dipulihkan kepada penampilan semula jadi. Ini perlu dilakukan pembersihan yang mendalam. Pertama anda perlu membersihkannya dengan teliti dalam kes ini. Jika ada meter perlindungan, anda perlu mengeluarkannya dengan produk yang tidak akan merosakkan jati. Setelah menyelesaikan semua prosedur pembersihan, lapisan pelindung harus digunakan untuk melindungi permukaan dari pencemaran selanjutnya.

Saiznya tidak penting

  Teras lantai kayu tekstur gelap kayu jati

Lantai teres yang diperbuat daripada kayu jati boleh dibeli dalam pelbagai saiz dan ketebalan. Ia boleh digunakan untuk lantai, trim, rasuk, jawatan dan elemen peralatan lain. Anda boleh membuat lantai dan selimut dengan gaya dan saiz yang berbeza. Juga berjalan cara atau kekisi kayu boleh dibuat daripadanya.

Adakah anda ingin menggunakan jati di rumah juga? 

     Teres lantai di meja makan jati

Di manakah itu?

Lantai teres yang diperbuat daripada kayu jati yang indah

Forecourt direka secara teatitik

atrium taman landskap rumah landskap

Panel kayu jati yang lebih besar

Lantai teres yang diperbuat daripada jati pepejal

Buat kawasan luaran yang mesra kanak-kanak

Teras lantai di jati minimalis

Teres bumbung bandar

Teres lantai teres patio

Kawasan kelonggaran yang selesa masih menawarkan privasi dan keselesaan

Lantai teres yang diperbuat daripada jati peribadi

Gaya amerika

SONY DSC

  Lestari yang dibina secara lestari - laluan pejalan kaki jati

Lantai teres yang diperbuat daripada bumbung jati

Tradisional dengan tekstur gelap

Teras lantai tekstur gelap jati

Idea Semaian – Penutup lantai mungkin untuk tapak semaian

hiasan bilik kanak-kanak perabot mainan lantai karpet

Idea Semaian - Penutup lantai yang membolehkan anda menubuhkan tapak semaian

Jenis lantai yang anda pilih mempengaruhi sifat keseluruhan suasana. Anda perlu memberi perhatian kepada banyak ciri jika anda ingin membuat pilihan lantai yang sesuai. Di tapak semaian, terdapat lebih banyak lagi.

Anda perlu memberi perhatian kepada kualiti lantai, tekstur dan rasa merebaknya. Pertimbangan kesihatan adalah asas. Penutup lantai tertentu boleh menyebarkan bau yang kuat. Sesetengah jenis gas ekzos berbahaya yang berasingan. Ini merosot kualiti udara.

Pilih lantai yang betul untuk tapak semaian

reka bentuk bilik kanak-kanak bilik reka bentuk reka bentuk dinding cantik yang indah
Permaidani lantai di tapak semaian

perjalanan karpet idea bilik kanak-kanak

bilik tidur

Permaidani adalah pilihan yang paling tradisional untuk penutup lantai. Ia sering dipilih di tapak semaian.

Seperti bantal yang luas ia menyejukkan seluruh bilik

taman kanak-kanak menghias kanak-kanak permaidani bilik permainanPermaidani juga mempunyai banyak manfaat lain. Ia menghilangkan selendang dan mengagumkan bunyi bising yang dihasilkan oleh anak-anak kecil ketika bermain. Ini melindungi kanak-kanak daripada kecederaan.

Cork sebagai penutup lantai di tapak semaian

Cork juga boleh menjadi pilihan yang bagus jika anda merancang pembibitan. Dia mempunyai banyak manfaat yang baik dari permaidani. Cork sangat lembut dan bergantung kepada ketumpatan bahan ini dapat lebih jelas.

Lantai gabus di tapak semaian

ruang bilik kanak-kanak idea lantai gabus bayi grid kerusi goyang

Kelebihan utama ke atas karpet ialah gabus adalah antibakteria. Dia juga anti-statik. Jadi ia tidak mengumpul apa-apa kotoran atau debu.

Lantai getah

Berikut adalah pilihan ketiga kami untuk persediaan bilik kanak-kanak. Penutup lantai getah adalah yang paling lembut daripada semua yang disebutkan. Mereka juga dicirikan oleh kehidupan yang sangat panjang. Keretakan, calar dan takik lancar sekali lagi dengan cepat.

Malangnya, anda perlu mengharapkan pelepasan toksik yang rendah dalam beberapa hari pertama. Masalahnya diselesaikan jika anda memasang lantai getah beberapa minggu sebelum penggunaan pertama. Tunggu setakat penyediaan tapak semaian. Getah merupakan pelaburan yang mahal tetapi bermanfaat.

vinil

Vinyl adalah pilihan keempat yang kami ingin sampaikan kepada anda dalam artikel ini untuk persediaan bilik kanak-kanak. Bahan ini adalah yang paling murah. Penjagaannya juga mudah. Ia boleh rosak teruk.

Vinyl adalah pilihan yang berguna untuk lantai di tapak semaian

pembibitan kanak-kanak lantai lantai vinil lantai vinil cat

Atas sebab-sebab ini, vinil nampaknya menjadi pilihan terbaik bagi kebanyakan ibu bapa. Malangnya, terdapat banyak toksin yang berpisah dari lantai ini semasa beberapa minggu pertama. Anda juga harus mengetahui perkara berikut: Semasa pengeluaran vinil, syarikat-syarikat mencemarkan alam sekitar.

Cari penyelesaian praktikal dan estetik! Jangan lupa untuk berfikir sekiranya mungkin. Terus mengulangi fakta bahawa memilih penutup lantai dan hiasan keseluruhan nurseri akan menjadikan dunia kanak-kanak anda dapat dilihat. Kemudian, mereka mungkin membeli secara sedar atau tidak sedar seperti yang anda lakukan hari ini.

 Lantai berwarna di tapak semaian

idea bilik kanak-kanak lantai cat dinding kuning

Lantai di tapak semaian adalah penting kerana kanak-kanak suka bermain di atasnya

idea bilik kanak-kanak lantai gabus perjalanan

Padankan lantai yang menutupi reka bentuk dinding

idea bilik kanak-kanak lantai mainan reka bentuk dinding ungu

Lay lantai nurseri dengan permaidani lebar

bilik kanak-kanak menubuhkan idea lantai permaidani merah lantai cat hijau

Bilik kanak-kanak bergaya dengan lantai yang indah dan dinding bata putih

idea bilik kanak-kanak lantai idea idea dinding bata putih

Jubin lantai di tapak semaian

bilik bilik idea bilik lantai yang tidak biasa aksen berwarna terang

Untuk menekankan penutup lantai dengan dinding berwarna

idea bilik kanak-kanak meja terbuka meja kuning

Lantai kayu di tapak semaian

idea bilik kanak-kanak dinding lantai kayu aksen berwarna

Menempatkan lantai kayu – Inilah bilik tidur moden seperti hari ini

lantai kayu yang meletakkan idea-idea hidup bilik tidur moden

Meletakkan lantai kayu gelap - Itulah gaya bilik tidur moden seperti hari ini

Mandi moden diketahui memberikan rupa yang bersih dan bersih. Di samping itu, kebanyakan bilik tidur moden menggunakan kayu di atas lantai. Pada pendapat saya, ini adalah pilihan yang sangat berjaya kerana ia membuatkan kaki anda hangat. Di samping itu, bilik itu terasa lebih panas.

Ramai orang mempunyai keutamaan asas untuk lantai kayu. Walau bagaimanapun, mereka sering tidak menyedari bahawa mereka boleh sangat berbeza dalam jenis dan warna.

Hari ini kami ingin memberi anda gambaran mengenai kepelbagaian tanah ini melalui 15 contoh.

Adakah anda ingin mencapai rupa yang sangat berkesan? Anda kemudian boleh memilih lantai kayu gelap di dalam bilik yang sangat terang. Bagaimana untuk mencipta klimaks yang hebat. Ia menghidupkan suasana di seluruh bilik.

Hampir tidak anda boleh mencapai kesan ini dengan cara yang berbeza. Lebih terang dan nipis dinding, semakin kuat kesannya.

Oleh itu, jika anda mengelak dari menggunakan lantai gelap di dalam bilik yang terang, maka lihatlah gambar di bawah!

Hampton House

lantai kayu gelap yang meletakkan karpet bilik tidur moden
Surya permaidani memberikan sentuhan lembut. Ini berfungsi dengan hebat di bilik tidur ini dengan dinding putih dan lantai gelap.

Kediaman New Canaan

lantai kayu gelap yang meletakkan bilik tidur moden dalam gaya asian

Lantai oak kayu ebon menghiasi bilik tidur ini di mana hitam digunakan untuk mengosongkan katil.

Kediaman Bathija

lantai kayu yang meletakkan katil perabot bilik tidur modenSuite bilik tidur di Mumbai ini memberikan perasaan hotel sambil mengekalkan fungsi apartmen. Ia kelihatan sangat cantik dengan siling, yang pada masa yang sama kelihatan seperti kanopi.

W bilik tidur utama

lantai kayu yang meletakkan reka bentuk hiasan dinding bilik tidur moden

Sebuah bilik tidur utama di sini adalah terang, terbuka dan menyeronokkan. Anda boleh membesarkannya dan pada masa yang sama menambah beberapa aksen warna yang kuat. Perhatikan lantai gelap, yang juga dinyalakan oleh karpet.

57 tempat tinggal jalanan

perabot kayu katil bilik tidur lantai minimalis yang bergaya

Shading kayu yang digunakan di dalam bilik ini sangat ketara dan kami sangat menyukainya. Ia juga telah disesuaikan dengan kabinet.

Sebuah apartmen di Kiev

lantai kayu di dalam bilik tidur skema warna skema warna coklat kuning putih

Lihatlah bagaimana kelabu sepadan dengan lantai kayu di dalam bilik ini. Bukankah ini cantik?

Negara wain moden

lantai kayu gelap yang meletakkan bilik tidur moden kontras gelap terang

Lantai gelap dan papan cahaya moden di kepala katil - apa kombinasi!

Bilik tidur moden

lantai kayu di bilik tidur yang lengkap

Permaidani gelap kelihatan baik dengan lantai kayu coklat gelap di dalam bilik tidur ini. Terdapat juga aksen dalam logam pada selimut.

Fogscape / Cloudscape

lantai kayu gelap di katil lipat karpet bilik tidur moden

Kabinet dinding yang meliputi seluruh dinding digunakan untuk menyembunyikan tempat tidur, yang boleh dilipat. Jadi, anda boleh mencapai garis yang sangat jelas.

Permaidani hitam-putih dengan corak geometri telah dipertingkatkan untuk mencapai penampilan yang hebat.

Bilik tidur utama RAN

idea warna bilik tidur moden idea-idea corak permaidani lantai kayu

Di sini kita berhadapan dengan bilik tidur retro moden yang menggabungkan warna dan bentuk yang berani di lantai gelap.

bilik tidur

lantai kayu gelap yang meletakkan katil kepala katil bilik tidur yang diperbuat daripada kayu kayu berwarna coklat tua

Adakah anda suka reka bentuk rangka bilik besar ini? Saya dapati pembinaan kanopi dan warna-warna yang sangat sesuai. Mereka sesuai dengan kehebatannya dengan nuansa gelap lantai.

Kelab Mandi di Miami Beach, FL

lantai kayu di dalam bilik tidur warna katil karpet coklat berwarna

Unsur-unsur semulajadi seperti kayu lapis dan batu dalam pelbagai corak digunakan di sini pada dinding aksen ini. Apa idea kreatif, kan?

Magnolia Modern

warna bilik tidur moden idea pelmet lantai kayu

Siapakah yang mengatakan anda tidak boleh menggunakan lantai gelap di dalam bilik yang lebih terang? Anda boleh melakukannya dengan baik.

Rumah kolam CT

bilik tidur kecil menubuhkan idea lantai kayu lantai lipat

Tempat tidur ini telah diletakkan di atas dinding yang memberikan kesan katil yang boleh ditarik bersama. Hijau cerah, yang telah dipasang pada kabinet dan di dinding, sesuai dengan sempurna ke lantai.

Kediaman Lake Lake Barat

idea warna bilik tidur moden dinding cat turquoise meletakkan lantai kayu gelap

Couch Prividenz Loveseats pastinya pemenang di bilik tidur ini. Semuanya di dalamnya kelihatan cantik. Saya cuma jatuh cinta dengan dinding biru!

Apa lagi yang boleh anda katakan?

Bilik tidur modennya cantik. Lantai kayu gelap kelihatan hebat di bilik tidur di sini. Jangan bimbang dan gunakan kombinasi untuk reka bentuk dalaman anda kerana ia akan kelihatan hebat bersama-sama dengan lantai gelap. Juga cuba beberapa bilik tidur. Anda akan menyedari bahawa pelbagai kombinasi warna kelihatan baik.

Adakah anda bersedia untuk merancang reka bentuk anda sendiri dengan lantai kayu gelap?

Permaidani lembut untuk ruang tamu – pilih yang betul!

Permaidani lembut untuk ruang tamu kelabu

Dari reka bentuk yang bermampil dan lembut hingga indah, terdapat 11 idea yang mempamerkan koleksi karpet.

Wool kasar

Istilah "bulu kasar" merujuk kepada permaidani yang dalam longgokan dan menunjukkan penampilan yang berkerut.

Sejak tahun 70an, bulu kasar diketahui, asalnya hanya dalam warna bumi seperti emas tuaian, alpukat hijau, oren dan coklat yang ada. Pada tahun 2000, beberapa warna dan corak diperkenalkan, jadi bulu kasar telah menjadi sangat popular terima kasih kepada teksturnya yang lembut. Walaupun ini bukan pilihan pintar untuk kawasan seperti ruang makan dan dapur, reka bentuk ini sesuai untuk bilik tidur dan bilik permainan.

Permaidani lembut untuk ruang tamu

Permaidani lembut untuk ruang tamu biru
Permaidani kuat

Tidak syak lagi, permaidani adalah pilihan yang paling popular untuk pembina dan kontraktor. Ini merujuk kepada permaidani rata yang berikut dari serat tekstil bergelung. Permaidani ini berharga untuk tekstur lembutnya, yang menjadikannya menarik untuk keluarga dengan anak kecil. Sejak itu velor itu Cenderung sangat padat, ia menawarkan sentuhan yang cuddly.

Dihidupkan dan bergelung

Permaidani lembut untuk lantai ruang tamu berwarna coklat muda

Permaidani sling adalah pilihan yang lebih baik untuk pemilik rumah yang berminat dengan pola halus. Terima kasih kepada tahap gelung yang berlainan Permaidani ini menunjukkan penampilan arca. Permaidani ini jauh lebih lembut daripada longgokan permaidani, tetapi tidak begitu tahan lama dan tahan lama.

Jubin modular

Permaidani untuk jubin permaidani berwarna biru jambul biru putihApabila ia datang kepada ketahanan, jubin permaidani modular boleh menjadi pilihan terbaik untuk keluarga sibuk. Terdapat banyak warna, tekstur, corak, reka bentuk dan gaya, jubin ini sangat mudah dan mudah dipasang.

Struktur jalur

Struktur karpet jalur untuk ruang tamu

Permaidani berjalur adalah pilihan yang baik jika anda suka corak grafik yang halus. Letakkan permaidani selari dengan akses bilik untuk menggariskan kontras struktur.

Skim warna monokromatik dan motif semulajadi

Permaidani lembut untuk bulu ruang tamu ditenun

Mampan dan desa

Permaidani lembut untuk ruang tamu sisal kasar

Lembut dan elegan

Permaidani lembut untuk corak ruang tamu

Tradisional dan neutral

Permaidani lembut untuk mohair ruang tamu

Menarik, corak bulat

Permaidani lembut untuk ruang tamu geometri corak panjang

Angka dan corak geometri

Permaidani lembut untuk ruang tamu corak geometri yang kecil

Vinyl atau lamina? – Lantai apa yang harus saya pilih?

vinil laminate meletakkan kayu lantai

Ketahui jika vinil atau lamina akan lebih sesuai untuk anda

 

Adakah anda mempertimbangkan vinil dan lamina untuk rumah anda? Anda tahu bahawa kedua-dua penyelesaian mempunyai banyak kelebihan. Adakah anda merasa sukar untuk memilih salah seorang daripada mereka? Kebenarannya ialah keputusan yang tepat boleh dibuat berdasarkan keperluan peribadi.

Berikut adalah beberapa soalan biasa. Jawapannya membawa anda ke keputusan yang betul.

Laminate atau lantai vinil - Apakah faedah kedua-dua penutup lantai?

klik laminate meletakkan pengakuan lantai kayu lantai
Perakuan kayu dan kayu 

Vinyl Laminate Laying Wooden Steps Lantai Kayu

Pandangan hangat melihat kayu

vinil laminate self-adhesive tiruan kayu lantaiApa yang sebenarnya mewakili vinil dan lamina?

Vinyl telah di pasaran sekitar 15-20 tahun. Selepas itu, ia terpaksa kembali melalui lamina. Ini menunjukkan banyak kelebihan seperti penampilan yang lebih baik dan watak yang lebih tahan lama. Oleh kerana teknologi baru, pengeluaran vinil terus berkembang. Sekarang bahan ini bersaing di pasaran.

Vinyl - corak yang berbeza

Tiruan vinil kayu corak yang berbeza

Laminate adalah pilihan utama di rumah moden. Sebab utama untuk ini adalah di atas semua yang berikut: Ini adalah tiruan kayu pertama yang benar-benar asli di pasaran. Laminate paling banyak digunakan dalam dapur.

Laminate dengan sistem klik

laminate meletakkan biji warna warna lantai

Vinyl di bilik mandi    

Untuk peralatan bilik mandi kami akan mengesyorkan vinil. Ia kos kurang dan pemasangannya agak mudah. Anda juga boleh melakukan ini sendiri. Faktor yang paling menentukan adalah rintangan air. Ini sangat baik untuk lantai vinil. Itulah sebabnya vinil juga biasa di bilik mandi di rumah mewah.

Vinyl, pelekat diri dan mudah dipasang

vinil laminate self-adhesive flooring ideas

dapur

Faedah yang sama dikenakan ke dapur. Atas sebab ini, vinil juga sangat sesuai di sini. Laminate lebih disukai di dapur kerana suasana yang lebih selesa disediakan. Walau bagaimanapun, terdapat risiko yang membengkak di kawasan lembap tertentu.

Laminate lantai di dapur kayu

vinil laminate self-adhesive kayu lantai perabot kayu kayu dapur

Kos tenaga pada musim sejuk

Keupayaan penebat laminate dan vinil adalah sama. Oleh itu, jangan ragu untuk melakukan aspek pemilihan itu.

ketebalan

Lantai vinil jelas nipis daripada lamina. Ini penting jika anda memutuskan antara kedua-dua pilihan berkenaan dengan pengurangan hingar.

Ruang tamu pedesaan

Laminate lantai lantai lantai kayu

Nilai penampilan dan pembelian

Sehingga beberapa tahun yang lalu, lantai vinil sentiasa mengurangkan harga pangsapuri. Itu berubah dengan perlahan. Walau bagaimanapun, lantai laminat dianggap penyelesaian yang lebih mulia. Di pangsapuri yang dijual pada harga yang tinggi, vinil boleh di bilik mandi paling banyak.

Laminate floor sering disukai kerana rupa mulianya

klik laminate meletakkan lantai ruang makan kayu

Meletakkan lamina - walaupun pemula dapat bersaing dengannya

klik laminate meletakkan tirai kayu lantai

Sistem klik mudah

klik laminate lay mekanisme lantai kayu

rintangan kelembapan

Vinyl boleh dikatakan tak terkalahkan dari rintangan kelembapan. Laminate tidak membawa kelebihan ini. Vinyl juga kalis air. Ia adalah hampir satu-satunya lantai yang mempunyai kedua-dua sifat ini pada masa yang sama.

Bagaimanapun, lamina boleh disediakan dengan kemasan dan warna tertentu yang juga tahan.

Vinyl disalut kalis air yang sangat baik

vinil laminate meletakkan dapur kayu lantai

keselesaan

Vinyl dipasang secara langsung pada konkrit atau subfloor. Ia begitu sejuk dan ia agak tidak menyenangkan, terutamanya pada musim sejuk. Untuk lebih selesa, anda harus meletakkan buih getah atau poliuretana di antara.

Laminate lantai untuk keselesaan dan kehangatan pada masa musim sejuk

klik laminate meletakkan lantai ruang tamu kayu bijirin

Laminate lebih tebal daripada vinil dan mempunyai kandungan kayu tertentu. Berjalan di atasnya lebih selesa dan lebih panas. Walaupun dengan vinil anda harus lapisan lapisan bawah tanah. Itu menjadikannya lebih selesa.

Buat suasana yang bersahaja

vinil laminate meletakkan lantai ruang tamu

Yang merupakan penyelesaian "hijau"

Pemilik rumah moden selalu bertanya kepada diri sendiri mengenai mana dua penyelesaian itu lebih mesra alam. Untuk masa yang lama, vinil dianggap sebagai pilihan yang sangat buruk. Walau bagaimanapun, pengeluar moden telah mengurangkan pengurangan.

Laminate menggunakan sumber kayu. Jika anda memberi perhatian kepada keramahan alam sekitar, anda harus memilih pengeluaran kayu buangan.

Keuntungan melihat kayu mudah dicari

vinil laminate self-adhesive wood flooring

vinil laminate meletakkan tiruan kayu lantai

vinil laminate laying floor mimic wood

vinil laminate meletakkan lantai bilik kanak-kanak

vinil laminate meletakkan lantai dapur lantai

40 40 karpet dan pelari dapur boleh dibasuh

Lampu suluh yang boleh dibasuh lampu karpet dapur dan kerusi akrilik pelari

Penutup lantai lembut untuk kawasan makan dan memasak

Untuk dapur kontemporari, karpet dan pelari adalah pilihan tematik dan sangat sesuai. Anda boleh memilih dari pelbagai warna, tekstur dan corak. Permukaan lembut dan kenyal selesa bagi anda yang menghabiskan berjam-jam di hadapan dapur.

Pilih reka bentuk yang menahan air dan haba. Permaidani Parsi dan apa yang anda boleh buat sendiri adalah sangat mudah. Sesetengah penutup lantai diperbuat daripada getah kitar semula - getah plait getah juga merupakan pilihan yang sangat popular.

Karpet dan pelari dapur boleh dibasuh

Permaidani dapur boleh dibasuh dan meja makan pelari
jubin permaidani

Inset lucu dan praktikal di dapur adalah ubin permaidani, yang kebanyakannya direka khas. Mereka menambah kelembutan ke bilik dan menekankan kawasan makan. Pelbagai warna, corak dan gaya disediakan. Jubin semacam itu mudah untuk dikeluarkan, menggantikan atau menggantikannya.

Permaidani Parsi yang berwarna-warni

Permaidani dapur boleh dibasuh dan tingkap bumbung bumbung

Flooring konkrit

Kemudahan perkotaan moden dan bergaya moden menunjukkan lantai konkrit yang dihasilkan dengan harga yang rendah. Konkrit boleh diwarnakan, dibongkar dan dihiasi untuk menghasilkan rupa maya. Ia mudah dijaga dan bersih dan ia juga tahan air. Lantai konkrit yang berkualiti tinggi juga tahan terhadap cendawan dan bau. Oleh kerana bahan ini menyerap haba, ia dapat mengurangkan kos elektriknya. Oleh itu, ini adalah pilihan terbaik untuk keluarga dengan kanak-kanak dan haiwan kesayangan.

Hiasan vintaj dan hiasan rumah berwarna-warni

Bulu bulu lembut boleh dibasuh dapur dan barel kayu balangWarna bersinar   Permaidani dapur boleh dibasuh pelari berwarna-warni

Corak Scandinavia  Permaidani dapur dan pelari gelap

Skylight dan balok kayu  Dapur boleh dibasuh permaidani balok kayu pelari kerusi meja makan

Kayu api sebagai sekeping hiasan

Pelari karpet dapur yang boleh dibasuh jatuh

Corak berbentuk berlian berwarna hitam dan putih

Karpet dapur dan angka pelari boleh dibasuh

Pelari bergaris diletakkan di hadapan kaunter dapur

Permaidani dan pelari dapur bersinar

Pelari lain dengan jalur

Permaidani dapur boleh dibasuh dan cermin dapur kaca pelari

Permaidani dapur tradisional dalam reka bentuk dalaman eklektik

Permaidani dapur dan pelari almari kelabu

Motif dan corak Turquoise di sana sini

Permaidani dapur yang boleh dibasuh dan pelari hijau

Permaidani bulu di bawah meja makan

Permaidani dapur lembut berwarna-warni dan lampu gantung pelari

Dapur kecil yang direkabentuk

Permaidani melihat karpet dapur dan pelari balok kayu

Permaidani gelap gelap di ruang makan

Permaidani dapur boleh dibasuh dan lantai pelari kayu

Permaidani dapur bercorak di tangga padat

Permaidani dan pelari dapur kecil

Pedalaman Chromatic dalam warna putih dan hitam

Permaidani dapur dan pelari putih padat

Reka bentuk kontemporari dan bentuk yang berkesan

Permaidani dapur dan candelier pelari

Corak ikat yang terkenal

Runner dapur kaunter meja dapur boleh dibasuh

Kandil Maghribi di atas meja kayu di ruang makan

Permaidani dapur dan pelari cahaya

Struktur logam kepala haiwan di dinding

Kayu logam dinding dinding karpet pelari kerusi logam

Aksen klasik seperti candelier dengan kristal

Permaidani dan pelari dapur boleh dibasuh moden

Permaidani dapur yang warnanya sepadan dengan bantal bantal

Permaidani dapur boleh dibasuh dan corak pelari

Permaidani Kühner Persian

Permaidani boleh dibasuh dan Runner Perserteppich

Warna segar - agak bergaya! 

Permaidani dapur boleh dibasuh dan pelari mewah

Pelari bergaris dalam gaya negara

Kabinet atas kabinet dapur dan rak pelari

Bintang merah jambu dan merah

Permaidani dapur dan pelari bintang merah

Kasar, permaidani dapur pusingan kelihatan lebih hiasan di sini

karpet dapur lantai kayu dan bulat pelari

Meja makan kecil untuk keluarga empat

pad permaidani dapur dan gloss pusingan pelari

Sentuhan industri membawa candelier di sini

Permaidani dapur dan pelari putih hitamPenampilan mewah

Pereka boleh dicuci menyala karpet dapur dan sofa runner

Suasana yang terang, bersahaja

Permaidani dapur boleh dibasuh dan cahaya matahari pelari

Pelari permaidani untuk kawasan memasak dilampirkan

Dapur kusyen boleh dibasuh jalur lurus perabotan putih

Gabungan warna nuansa yang berbeza

Permaidani permaidani yang boleh dibasuh dan kerusi pelari

Kawasan hidup dan ruang makan digabungkan

Permaidani dapur boleh dibasuh dan jadual pelari

Pelari luar bandar dengan jalur

Permaidani dapur boleh dibasuh dan pelari putih

Warna coklat dan merah dengan rombus 

Permaidani dapur boleh dibasuh dan pelari ambiente putih

Sebagai rekaan permaidani, ini adalah yang paling popular dengan jalur hitam dan putih

Pintu dapur boleh dibasuh dinding pelukis cat meja putih

30 pusingan permaidani dan contoh bagaimana untuk melengkapkan pandangan bilik

pusingan permaidani ruang tamu tingkap panoramik jeruk

Permaidani Pusingan - Gagasan Inspirasi untuk Reka Bentuk Dalaman

Tekstil memberikan rumah perasaan rumah. Tidak mungkin untuk mewujudkan suasana mesra tanpa menyebarkan permaidani dan langsir tergantung. Jika anda ingin tinggal di rumah, anda akan menghargai lebih banyak butir-butir dalam persediaan bilik.

Anda melakukan segala yang mungkin untuk menjadikan suasana lebih selesa. Itulah sebabnya hari ini kami memilih permaidani untuk tema kami. Menarik untuk kita sebenarnya hanya permaidani bulat.

 Permaidani bulat berwarna ke atas bilik dengan cara yang baik

pusingan permaidani reka bentuk kreatif hidup yang indah
Corak permaidani di mana anda membawa bakat segar di dalam bilik

balutan putaran pakaian almari pakaian hijau ungu

Jika anda ingin membuat reka bentuk dalaman lebih selesa, anda boleh meletakkan permaidani untuk tujuan ini. Tetapi pilih model sesuai dengan reka bentuk dan corak yang sesuai dengan citarasa anda. Tetapi jika anda ingin menetapkan aksen di pedalaman, anda mungkin menganggap permaidani dalam warna-warna cerah. Oleh pusingan permaidani mentafsirkan, anda memastikan pada masa yang sama kesesuaian dan gaya.

Ia akan menjadi baik jika anda memadankan permaidani ke kain dan corak lain

pusingan karpet oren aksen unsur-unsur etno Permaidani hijau yang menyatukan perabot ruang tamu dan kawasan luaran

bulat ruang tamu permaidani hijau menubuhkan tumbuhan

Permaidani secara umum boleh mempunyai fungsi tambahan daripada sekadar mencantikkan ruang. oleh pusingan permaidani anda secara optik dapat memisahkan zon dalam rancangan terbuka. Ini adalah bagaimana ruangan kelihatan berstruktur dan teratur.

Ia secara optik memisahkan ruang tamu dari ruang makan dengan permaidani bulat

Kawasan permaidani bulat ruang tamu berasingan

 Pisahkan dinette dari dapur melalui permaidani

pelan pusingan permaidani kawasan terbuka pelan

Permaidani boleh membuat ruang hidup yang bagus. untuk meletakkan perabot ruang tamu di atas permaidani bulat dan melaksanakan dengan cara ini susunan perabot ruang tamu dalam bentuk bulat ke dalam tindakan, kelihatan sangat menarik dan bergaya. Pada masa yang sama ruang tamu datang sebelum yang besar jika anda mentafsir permaidani pusingan di hadapan sofa ruang tamu.

Permaidani pusingan yang elegan dengan perhiasan

Kantung bulat ruang tamu ungu sofa gambar hiasan dinding

Beberapa pusat visual telah dibuat di ruang tamu ini

pusaran kerusi ruang tamu sofa mewah candelier yang elegan

Karpet bulat mengisi bilik dengan cara yang indah

pusingan permaidani putih ruang tamu sofa putih

Permaidani bulat membuatkan bilik kelihatan lebih harmoni. Anda tidak boleh merancang permaidani pusingan di ruang tamu. Anda juga boleh meletakkan lantai kanak-kanak dan bilik tidur dengan permaidani bulat. pusingan permaidani sangat indah, walaupun anda ingin memberikan ruang tamu Scandinavia.

Permaidani sisal bulat dan dinding aksen kuning sepadan dengan hebat antara satu sama lain

pusingan karpet pusingan karpet kuning dinding tergantung kerusi

Permaidani dan lampu meja makan saling melengkapi antara satu sama lain

pusingan karpet candlestick bola perabot bilik makan putih

 Ruang tamu yang selesa di gaya Scandinavia

pusaran perapian ruang tamu perapian perapian perapian perapian

 Permaidani mudah melengkapi ruang tamu Scandinavia

Rugs Pusingan Hidup Ruang Corner Sofa Rustsical Side Tables Throw Bantal

Aksen di ruang tamu ini adalah permaidani pusingan kuning

ruang tamu permaidani pusingan tumbuh-tumbuhan meja karpet kuning berfungsi

Permaidani merah menarik perhatian

ruang tamu permaidani pusingan jubin lantai sofa merah putih

Padankan corak permaidani dan langsir

sofa karpet pusingan sofa putih panjang langsir biru ruang tamu

Permaidani bulat di dalam bilik tidur

bulat permaidani tingkap panorama perabot elegan coklat

Reka bentuk sudut relaksasi dengan permaidani bulat sebagai kawasan tunggal

pusingan permaidani kawasan bingkai bingkai kerusi meja kulit sebelah kerusi kulit

 Di tapak semaian, karpet bulat juga sesuai

rak taman kanak-kanak pusingan terbuka rak aksen berwarna

 Permaidani berwarna hijau muda dan aksen hijau terang yang lain membuat ruang tamu menjadi hidup

ruang tamu permaidani pusingan menubuhkan jalur permaidani berwarna hijau

Tekankan meja lorong dengan permaidani pusingan yang indah

pusingan permaidani meja sisi tumbuh-tumbuhan jubin lantai

 Bilik makan pusingan

ruang makan permaidani bulat menubuhkan lampu meja makan dinding dinding

Bilik bayi yang berwarna-warni dengan permaidani hitam dan putih

bulat dengan permaidani warna hijau berwarna hitam

Permaidani pusingan sesuai dengan baik di bilik bayi. Dia boleh berfungsi sebagai kawasan permainan

bulat bayi bayi nurseri katil hiasan dinding kerusi biru

Permaidani putih dan perabot berwarna

pusingan permaidani bilik kanak-kanak perabot berwarna putih

Rempah ruang tamu kecil dengan karpet bulat yang bagus

bulat karpet kecil ruang tamu tumbuhan buta roman

 Permaidani bulat dan cermin bulat dinding sepadan dengan baik

pusingan karpet bilik tidur lilin tirai kelabu

 Corak permaidani segar sepenuhnya mengubah rupa bilik

Permaidani pusingan perabot ruang hiasan permaidani

 Permaidani ruang tamu yang elegan dengan perhiasan

ruang tamu permaidani bulat berwarna ruang tamu perapian tumbuhan perabot