Merancang anjung pada musim panas – 12 idea tematik yang keren

almari reka bentuk sofa kayu kerusi polrattan hitam

Reka bentuk anjung di musim panas - 11 cara untuk memanfaatkannya

11 cara untuk membuat sebahagian besar beranda musim panas anda      

Adakah anda mahu melihat dunia dari tempat yang sangat selesa? Bagaimana pula dengan teres yang dilindungi dengan perabot yang selesa dan aksesori inspirasi?

Ia boleh menjadi sangat mudah untuk menikmati masa musim panas! Anda boleh meluangkan masa di pintu depan setiap hari. Ada sesuatu yang begitu santai tentang perkara ini. Ia boleh menjadi kopi pada waktu pagi dan petang untuk menikmati kesegaran angin. Anda boleh mencapai nilai tambahan untuk keseluruhan suku tahun dengan reka bentuk rumah anda yang menyenangkan. Atmosfera kemudiannya akan kelihatan lebih mesra, hangat dan lebih bersepadu secara keseluruhan.

Berikut adalah 11 idea yang indah dan mudah untuk anjung anda. Selepas mereka telah dipenuhi, anda tidak akan dapat menunggu lebih lama untuk kali berikutnya untuk menghabiskan masa di sana.

Masukkan gaya Hamptons lagi

Teras di musim panas membuat kerusi sofa tempat duduk yang selesa
pertama Di sana anda akan dapati campuran kayu semulajadi, coklat dan biru berpasir. Ini adalah kombinasi pantai klasik yang berfungsi dengan sangat baik di mana-mana. Perabot jati yang belum selesai juga universal dan oleh itu pilihan yang sangat baik. Bahan ini mempunyai keupayaan untuk bertukar menjadi kelabu dari masa ke masa. Ini kelihatan sangat bergaya dan menjadi hebat dengan kusyen berwarna-warni dan kusyen dibalut linen.

Anda memerlukan hit langsung di pasar loak

Teras di musim panas make-up duduk kawasan meja makan kerusi desa

kedua Adakah anda juga suka perjalanan yang mencabar ke pasaran loak dan ladang musim panas? Lihatlah di sini untuk kerusi-kerusi lipat dan baju hiasan lama. Meja-meja kayu yang kecil juga merupakan pilihan untuk suasana semula jadi asli di rumah. Juga pastikan mata anda terbuka untuk periuk yang menarik untuk bunga-bunga. Sesungguhnya anda juga akan mendapati cermin yang sangat praktikal dan cantik. Potongan yang tidak sesuai dari ruang tamu boleh dipindahkan ke beranda musim panas.

Reka bentuk ruang makan luar

beranda di kerusi rotan kerusi rapi musim panasketiga Al fresco adalah yang terbaik dimakan di teras. Ia mesti benar-benar selesa untuk keseronokan yang terbaik. Meja juga mesti saiz yang tepat untuk beranda. Anda perlu berasa selesa dan bebas. Sekarang letakkan bantal di atas kerusi, letakkan lilin di atas meja dan gantung beberapa lampu.

  Tambah warna melalui semak bunga

anjung di bantal bangku fesyen musim panas berjalur

4  Adakah anda suka memilih tanaman di taman atau hanya di padang rumput? Kini anda boleh mencari tempat di teres untuk mereka. Pasu bunga atau bunga yang sangat kecil boleh menjadikan beranda itu terasa menarik. Atmosfera akan menjadi lebih menarik. Nikmati keindahan mereka sambil minum kopi.

Gantung ayunan di teras

anjung di musim panas bentuk bangku bangku bangku kayu

5  Hanya pemandangan buaian di teres mewujudkan suasana santai. Tetapi yang menggembirakan yang duduk di tempat ini jauh lebih baik, tentu saja. Jadi tidak ada kejutan jahat, ini harus digantung oleh tukang profesional.

Gunakan lagi dan muat semula rupa lama

beranda di musim panas membentuk gaya eklektik

6 Nikmati seminggu percuma untuk memanjakan teres anda dengan beberapa idea segar. Anda boleh melakukannya sendiri. Tunggul pokok boleh ditukar kepada asas yang bergaya dan kemudian anda boleh meletakkan pot bunga. Warna lantai dan sebarkan beberapa bantal baru. Dalam kes ini, gaya ketinggalan zaman dan sedikit pakai sangat sesuai.

Letakkan gear musim panas

anjung di musim panas membentuk lampu kerusi putih

7   Anda boleh menyokong papan selancar dan skru yang cangkuk beberapa untuk menggantung tuala basah terdapat dari pantai. Bawa sandal juga di serambi. Sekarang serambi adalah tempat kegemaran anda di dalam rumah. Ini akan kelihatan lebih bahagia dan anda akan mempunyai ruang yang cukup untuk segala-galanya.

Menyusun mesej di lantai atau di dinding

anjung di tikar pintu masuk moden fesyen moden

8    Jangan gunakan alas selamat datang. Cat beberapa perkataan pada langkah-langkah.

Buat monogram

Teras di musim panas membentuk kerusi kayu pintu masuk

Ramai orang mahu rumah mereka keluar dari reka bentuk jiran. Monogram adalah cara yang baik untuk melakukannya. Huraikan dengan bentuk surat yang mudah dari kedai alat tulis di sebelah, atau buat monogram anda sendiri untuk corak dari Internet. Tidakkah anda mahu melekatkan inisial anda sendiri? Mungkin anda akan lebih baik memendekkan bandar anda di sana.

   anjung di musim panas bentuk ayunan klasik selesa beige

ke-10  Adakah terlalu panas di luar untuk duduk di sana sepanjang masa? Kemudian mungkin anda memerlukan peminat. Ini juga akan menjauhkan nyamuk!

Mewujudkan suasana yang selesa untuk pasangan beranda dalam persekitaran kerusi alam fesyen musim panas

 Adakah anda mempunyai sudut kecil di beranda yang sukar untuk direkabentuk dalam amalan? Di sana anda boleh meletakkan meja kecil dan dua kerusi. Adalah lebih baik untuk minum kopi selama dua, membaca buku atau hanya menikmati pemandangan dalam diam.

 Pernahkah anda menemui idea reka bentuk yang indah untuk kawasan kecil di sini? Tetapi reka bentuk bilik itu membawa kegembiraan, bukan? Adakah anda sudah bersedia?

Berapa besar beranda anda? Bolehkah anda membentuk beberapa kawasan yang berbeza dalam satu ini?

anjung di fesyen musim panas yang mengarungi kayu putih

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2