Kuhinja stražnja zid ideja kuhinja postaviti rasvjetu drveni namještaj

Kuhinjski natrag zidne ideje 

 

Tamo gdje se mast, prskanje vode i umak od zidova u kuhinji provode, potreban je poseban zaštitni prsten. Moderna kuhinjska ogledala ne samo da su otporna, nego i postavljaju vizualni vrhunac u kuhinji. Često se smatra samo klasičnim, bijelim pločastim zrcalom.

Međutim, sada postoje brojni drugi načini za uljepšavanje kuhinjskog stražnjeg zida. To je nadopunjeno funkcionalnošću, dugovječnošću i privlačnim izgledom.

Ideje kuhinjske opreme kuhinjskog stražnjeg zida
1. Staklena stražnja stijenka kuhinje

 

Visokokvalitetni i moderni izgled za vašu kuhinju nude stražnji zid od stakla. Bilo mliječno ili prozirno - staklo izgleda vrlo jednostavno i elegantno u isto vrijeme. Staklo se lako čisti, lako se čisti i uklapa u mnoge suvremene kuhinje.

Dodatno je istaknuto tiskano staklo ili pozadina za fotografiranje iza stakla. Obje inačice brzo privlače oko i postoje bezbrojne varijante motiva - u Lani KK sigurno će pronaći nešto. Treba napomenuti, međutim, da staklenom pločom nije moguća naknadna udubljenja, na primjer za utore, jer stvrdnuta staklena ploča više ne može biti izrezana. Ona bi se slomila.

 

2. Stražnja kuhinja od drva

 

Drvena ploča kao Kuhinja stražnji zid naravno, zvuči pomalo čudno, ali s pravom površinskom obradom, drvo je također prikladno kao kuhinja ogledalo.Kao primjer, može se koristiti šperploča od betona od 6,5 mm. Naslikana ploča postavljena je na zid i pričvršćena drvenim trakama, koja su pričvršćena ispod zidnih ormara i na radnoj plohi. Na taj način, čak ne morate ići na stražnji ili stari zid backsplashbušenje. Važno: u ovom rješenju, površinska obrada je presudna.

Ideje za kuhinju zidne ploče ogledalo drva

3. Kuhinjska ogledalo s fotografskom pozadinom

 

Motivi pozadine za fotografiju, koji se nalaze iza ploče od pleksiglasa, su upbeatingly fresh. Opet, nema ograničenja motiva. Ono što ugodno može (gotovo) uvijek služi kao motiv za zrcalo kuhinje.

zidne Naravno, s velikim motivima optički su privlačni. S druge strane govore za kuhinja ogledalo kao i nedostatak otpora papira i netkanih pozadina. Za prvi problem, motiv je izrezan na komadiće, isporučen u nekoliko dijelova i ponovno zalijepljen. Problem izdržljivosti i čišćenja često se rješava prozirnom, zasjenjenom pločom od pleksiglasa, koja se montira ispred zidnog tapeta. Prednost: pričvršćen je sa U i L profilima od aluminija, koji nisu pričvršćeni na zid, već na radni i zidni ormarić.

Ideje za staklene ideje zidne kuhinje u skladu s motivima 

4. Stražnji zid kuhinje u mramoru / mozaiku

 

S jednom Stražnji zid kuhinje u pločicama od mramora ili mozaika Dajte svojoj kuhinji potpuno novi izgled koji nudi nekoliko prednosti. S jedne strane, mramorni mozaik pločice mogu se lako i brzo položiti, budući da su zalijepljeni na mrežu i obrađeni poput mozaika pločica. S druge strane, daju površini prekrasan izgled s diskretnom strukturom, ali ipak su izdržljivi i robusni - važan kriterij za zrcalo pločica. Osim toga, mramorni štapovi ili mozaik pločice dostupni su u dobro opskrbljenim hardverskim trgovinama i relativno su jeftini po cijeni od samo ispod 4 € po komadu.

5. Stražnja kuhinja od nehrđajućeg čelika

 

Nehrđajući čelik je vrlo higijenski i otporan na toplinu, ali mora biti dobro održavan. Otisci prstiju i kapi vode jasno ostavljaju trag na njemu. Pokrivači od nehrđajućeg čelika su samo nekoliko milimetara debljine. Stoga, kada radite na niši, gotovo nikakva radna površina nije izgubljena.

Ideje za kuhinju stražnje staklene kuhinje moderne kuhinje

Odluka podrške za optimalni stražnji zid kuhinje

 

Bez obzira je li moderan izgled od nehrđajućeg čelika, prozirno staklo ili skladan u dizajnu radne ploče čisto je stvar okusa - dopušteno je ono što se svidi. Staklo ima značajne prednosti: lako se čisti i brzo se može montirati. Jeftinija alternativa stražnjem staklu stakla su plastični listovi. Samoljepljiva folija i periva (foto) pozadina - ove dvije inačice imaju jasnu prednost - cijene znatno manje. Ali, ako odlučite da biste trebali očekivati ​​više napora - obično ih je potrebno obnoviti svake dvije do tri godine.

Mozaik pločice lako se mogu obraditi i nanositi. Oni mogu pretvoriti svoju kuhinju u pravi lovac. Da biste opremili dizajnersku kuhinju s pravim kuhinjskim pomoćnicima, pogledajte rabattino.de. Na taj način dođete u plemenitu kuhinju bez trošenja bogatstva. Sa stražnjim zidom izrađenim od nehrđajućeg čelika, odlučite se za bezvremenski moderan bojni naglasak i učinkovito zaštitite svoje zidove od naprezanja svakodnevnog života. Nehrđajući čelik je jeftin, otporan na toplinu i otporan na hrđanje.

Autorska prava:

© www.lanakk.com

Categories: kuhinja

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =