Inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolice drvenog stola

12 inovativnih kuhinjskih barova za modernu kuhinju

Što čini kuhinjom bar nezaboravnim? Vaš sjajni stil? Glatke materijale? Bar stolice koje uhvatiti oko? Da, da, i da! Bilo da imate kuhinju u potkrovlju ili malu kuhinjsku zonu gdje pripremate hranu, postoje načini da ugradite bar stil u svoj postava!

Danas vam nudimo 12 nezaboravnih kuhinjskih barova i pogledajte što ih čini doista stilskim. Obratite posebnu pozornost na linije i oblike svakog izbora, kao i na poseban dodir koji ukrašava sobu. Na primjer, žarulja za privjesak može učiniti čudesa kad visi preko kuhinjske šipke! I nemojte zaboraviti izbor prekrasnih stolaca!

Drvene šankove

Počnemo s drvenim kuhinjskim šankama, popularnim izborom koji u sobu doda puno topline. Kako možete ukrasiti? Postoje bezbroj mogućnosti ... Slijedi posebni projekt nazvan Zero Energy House. Imajte na umu modernizirani izgled drvene šipke, kao i mogućnost pariranja s bijelim tapeciranim sjedalima kako biste stvorili kontrast svjetla i tamne boje.

Moderni dizajn kuhinje od drveta

inovativni kuhinjski bar dizajnira barstools kožne tapecirane svjetiljke
U sljedećoj odabranoj slici vidimo još jednu šipku od drveta, ovaj put u kombinaciji s radnom stolicom. Mnogi od drvenih kafića ili stolova za blagovanje opremljeni su metalnim mjestima za sjedenje. Ne samo da je topao drvo i hladni metal vrlo zanimljiva, već i kako industrijski izgled metalnih stolica i stolica stvara instant "vintage modern" efekt.

Moderna bar s radnom stolicom

inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolice bijele ugrađene ormariće

Chunky je riječ za sljedeću opremljenu sobu! Osnovne drvene krivulje donje trake imaju nedovršen osjećaj koji se stvarno ističe protiv tamnih radnih ploča. Stropna rasvjeta dodaje malo drame. Tradicionalno se susreće s modernim na najneočekivanijim načinima.

zdepast bar dizajn s prirodnim drvo

inovativna kuhinja bar dizajnira bar stolica crno drvo krovni sudoperJoš nemate bar i nemoj planirati uskoro? Nabavite izgled Soda Fountain bar stolice iz restauratorskih hardvera, koji su inspirirani Soda fontana stoljeća 19. stoljeća. Kombinirajte ih s drvenim stolom, dodajte neku industrijsku rasvjetu prikolica i postavili ste se. Ova su mjesta lijepa i ispunjena za ugodan kontakt!

Dobiti bar izgled za kuhinju

inovativni kuhinjski bar dizajni bar stolice viseće svjetiljke bijeli dekor

Let's vidjeti "tamno susreće svijetle" atmosferu u modernoj kuhinji ispod! Sjajni bar u bogatoj sjeni stvara prekrasan kontrast bijele tapecirane stolice. Oni nisu samo podstavljeni, postoji mnogo povratne podrške. Ovaj minimalistički prostor je vizualno upečatljiv bez preopterećenja!

Šank kuhinjske bar

inovativni kuhinjski bar dizajnira barstools sjajan namještaj

Metalni kuhinjski bar

Metal je glatki. Moderno je. To je industrijska. Metal je bezvremenski! Volimo izgled metalne kuhinje u prizemlju, to je doista moderni otok s umivaonikom. Dvije crne i kromirane stolice ispunjavaju izgled u ovom prostoru za sjedenje s ostatkom kuhinje.

Metalni kuhinjski bar

inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolice crnim metalnim naglascima

Nehrđajući čelik savršen je dodatak svijetlim plavim ormarićima u sljedećoj opremljenoj kuhinji. Zapravo, ovaj "bar za jedan" dokazuje da čak i najmanjim kuhinjama uživaju u stilskom stilu! Kožna stolica dodaje toplinu i interes ovog kreativnog prostora.

Radiant plava kuhinjska bar

inovativna kuhinjska šipka oblikuje metalnu strukturu plave površine

Svijetle i šarene kuhinjske barove

Sada skrećemo pozornost na svjetlo, svijetlo i živ. Počnimo sa svježim izgledom moderne bistro kuhinje s mramornim otokom koji poslužuje kao bar. Zemljani drveni stolci jasno su da je ova bistro soba definitivno suvremena raznolikost. Imajte na umu svjetlo industrijske prikolice koja se visi iznad.

Bijeli mramorni otok s drvenim stolcima

inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolice drvena rustikalna moderna

Suvremena kuhinja u potkrovlju u Seattleu ima rasvjetu od metalnog privjeska i industrijski barstools. No, te stolice imaju moderan skulpturalni element koji se ne može krivotvoriti. Također napominjemo kako drvena sjedala zagrijavaju svjetlucanje prostorije.

Glatki moderni kuhinjski bar

inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolice bijele građevinske drvene podove

Zatim dobivamo dozu Taxi Žuta s sunčanim barom u prizemlju. Bijela je savršena boja za sjedala jer naglašava čist izgled citrusa u sobi. A pojedinosti u tamnom drvetu divan su kontrastu svjetlijim elementima koji umjeruju prostor u cjelini.

Šarena žuta kuhinja

inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolicu žutu ploču

Naranča je boja izbora u sljedećem interijeru. Bar ne samo da sjaji s blistavim vatrenim nijansama, nego se pojavljuje i kroz cijelu kuću. Primjetite njegovu prisutnost u zidnoj umjetnosti blagovaonice, kao i na velikom kauču u dnevnoj sobi. Crne i kromirane stolice su idealni pratilac, poput zlatnog privjesničkog osvjetljenja koja pojačava toplo svjetlo prostorije.

Narančasta kuhinjica

inovativni kuhinjski bar dizajnira bar stolice crvene kauč

Zaključavamo sa zapanjujućom sobom, kombinirajući bijele ploče s čokoladnim naglascima. I ne zaboravite da se neodoljivi siv ton zidova mora malo zamračiti! Dovoljno je dovoljno prostora za dvosjedu koji pretvara tu kuhinju u mjesto druženja dok se priprema jelo. Imajte na umu nedostatak nereda u ovom interijeru, savršen izbor za sobu s pogledom!

Bijela bar u modernoj kuhinji

inovativni kuhinjski bar dizajnira moderne interijere bijele boje

Imate li kuhinjski bar u svom domu? Kako ste ukrasili sobu? Recite nam kako izgledaju bar-stolice! Podijelite svoje mišljenje ostavljajući komentar u nastavku ...

Categories: kuhinja

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 89