A kis konyhák elképzelései kis ablakpárkányokat mosnak

Kiváló megoldások az alacsony küszöbökhöz

Olyan városból jöttem, ahol a házak többsége történelmi kincs. Ezért nem változtatható meg a kültéri forma nagy része. Az egyik megkülönböztető fémjelzés az alacsony küszöbök. Mivel Ön eredeti szabadon álló szekrényeket és sütőt kapott.

Nagyszerű ötlet volt akkor, de ma ez a probléma: hogyan tudta ésszerűen megtervezni a konyháját, ha a szekrények magasabbak, mint a küszöbök?

Valószínűleg a legkényesebb dolog, amit tehetünk, az ablakok felett elhelyezni a szekrényeket úgy, hogy már ne férhessenek hozzá a fénynyílásokhoz. Így teremtesz valami olyat, mint egy feneketlen gödör, így egy hely, ahol a szemetet összegyűjtik, soha többé nem látsz. Ezenkívül a feladat nagyon bonyolult, ha meg kívánja tisztítani az ablakokat.

Kisebb konyhai ötletek - úszó szekrények

Kis konyhák ötletek alacsony ablak konyhák konyhai szekrények
Biztosan elhelyezni fogja a mosogatót az ablak előtt. Ha a küszöbértéket alacsonyra kell állítani, akkor egy úszó bank nagyon hasznos lehet. Nem csak jól néz ki, hanem hozzáférést biztosít az alábbi ablakhoz.

Ebben a kortárs konyhában is gondoskodtál az ablak távolságáról. Ez egy szép és praktikus tervezési elem.

A bútorokat használják

Kis konyha ötletek alacsony ablakpárkány konyha sziget ötleteket

Ez egy még rugalmasabb megoldás, amely jól illeszkedik egy hagyományos konyhába. Használjon munkapadot szekrények helyett. Ha az alacsony területeken történő tárolás fontos, fontolja meg, hogy azokat görgőkre helyezze.

Ez a történelmi Chelsea (Vermont) konyha megjeleníti az ablakok melletti dobozokat. Ezek csak az ablak alatt helyezhetők el. Az alakjuk szebb és érdekesebb, mint a 91 centiméter magas szekrények.

konyha konyha kis konyhák ötletek alacsony küszöbök fal falfestményHozzon létre további ablaküléseket

Kis konyhák ötletek alacsony pultok sarok ülőpad

Számos konyha, még a 60-as és az azt követő években is, alacsony ablakokkal rendelkezik a mosogató mögött, amelyek alkalmasak egy étkezőre. Az átalakítás során több helyet próbáltak a szigeten egy asztal helyett. Ha ezt is keresi, akkor a falak mentén elhelyezett megfelelő ablakszerelvényekkel kell kiegészíteni a szekrényeket. Alacsony küszöb alatt is elférnek, és több tárolási és tárolási helyet biztosítanak.

A reggeli bár lenne egy másik módja annak, hogy egy hosszú ablak körül. Előkészítő felületként is használható.

Kis konyhák ötletek alacsony ablakpárkányok bár számláló bár bár

Módosítsa a tipikus elrendezést

régi lakás Kis konyha ötletek kis ablakpárkányok

A konyhában egy lapos, beépített doboz biztosítja az egyensúlyt a különböző ablakok között. Ami egyszer problémának bizonyult, más esetekben kellemes megoldás lehet.

A következő módszerben teljesen más eredményt találtak a helyzetből. Fekete-félszigetet hozott létre a szekrényhez a mosogatóval és függőlegesen a falhoz. Az egyik nem találkozik a probléma a magas szekrények és az alacsony küszöb itt. Az ablakok ülnek pontosan az ablakpárkány alá. A bal oldalon a standard magasságú szekrények kiegyensúlyozottak.

Kis konyhák ötletek alacsony pultok ülősarok

Ez az új ház vintage stílusban épült. Ez lenne egy másik megoldás a történelmi konyhahelyeken. Ha egy szigetet helyez el a falról, és a belső falat tárolóhelyként használja, akkor az elrendezés központi helyet foglalhat el az ablakok között. A ponyvákat maguknak a lemezek tárolására használják.

Ebédlő Kis konyhák Ötletek alacsony ablakpárkány rusztikus

Van alacsony párhuzamos otthon? Az egyik ilyen megoldás alkalmas Önnek?

Categories: konyha

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 19