Amerikai kerti faültetés tereprendezési víz lehetőség

American Garden - folyamatos gondozásra és nagy költségvetésre van szüksége

Az angol kertek kora a fűfélék szépségét hozta. Ezeknek a növényeknek állandó gondossággal és nagy költségvetéssel kell rendelkezniük az átültetés és a behatolás szabályozásában.

Az új amerikai kertek találtak okos megközelítést - a nagy növényi masszák a megmaradt monokulturális tömbökben merész és egyszerű összetételűek.

Ez a visszafogott, természetes kertészeti művészet a legtöbb otthoni kertben és tájépítészetben megvalósítható. Folytassa a szöveg elolvasását.

Értékelje a tájat

Amerikai kerti faszékek kültéri sétány
Fókuszáljon a növényekre, amelyek virágzanak a kertben és nőnek. Napfényes helyszínen fontolja meg az ott uralkodó füvet. Az árnyékban lévő helyszínnél vegyen figyelembe több fát és páfrányt, mint a talajtakaró.

Ez a gyönyörű kert bőven páfrányokkal borított és a nyírfa teszi még érdekesebbé a kertet - egyszerű, bátor és pihentető.

Könnyűvé tenni

Amerikai kerti fa lábánál lépcsők

Maradjon egy vagy két növénnyel a kerted talajtakarójánál. Keressen valami buja, amely óvatosan tölti be a kertet. A Geranium macrorrhizum csodálatosan játssza ezt a szerepet az árnyékban. A tervező évtizedek óta élte ezt a növényt és a nádas - fáradságmentes növényeket. A textúrák olyan szépen kiegészítik egymást.

Húzza ki és nőjön fel, amit élvez

Amerikai kerti faültetés tereprendezési növényekKorlátozott erőforrásokkal vegyen le tavasszal a lágyszárú növényeket, és még mindig építsen területeket. Így meglepően merész és szép hatású.

A képen különböző méretű lépcsők láthatók, amelyek annyira romantikusak az ajkakkal (Mazus repans). Az egyszerű és nemes paletta még mindig szent bambusz (jobb), Kaukázus felejtsd el-nem (az úton) és a nád fű.

Válassza ki a megfelelő növényeket

Amerikai kerti faültetés virágágyás sárga növény

Ahelyett, hogy túl sok különböző növényfajjal túllépne, megtalálja az egyiket, amely megfelel minden igényeinek. Ez a aranysárga tömeg egyszerű és meglepően hatékony, mint agresszív talajtakaró, így nagyon könnyű gondozni. Több tucat különböző növény létezhet ezen a területen (amelyhez PhD címet kell adnia), de a tervező megtalálta az egyiket, ami működött.

A naturalizált készítmények előnyben részesítése

Amerikai kerti faültető lemezek föld udvarra

Néhány különböző növényfaj keverésével próbálj meg laza, rendezetlen összetételt alkotni. A feather grasss (Nasella sp), a fűszálak (Calamagrostis sp) és a kékfű (Festuca maireii) virágzó növények keverékével erősödnek. Ennek a naturalizált kompozíciónak a vonala és a skála egy kicsit rendben van.

A mérlegre és ismétlésre összpontosít

Amerikai kerti faültetés tereprendezési víz lehetőség

Ez a nagy ház elegánsan található a kertben. A különböző méretű fák és füvek egyszerű telepítési palettája révén a ház kapcsolódik a tájhoz.

A legjobb leckéket kapod kívülről. Az Anyatermészet magas, bátor és nagyszerű - ne féljen, hogy otthon is ezt a benyomást kelti.

Hozzon létre tapasztalatot minden térben

Amerikai kerti faültetés kanapé fém keret klasszikus

A medencefedelek és a kertek nélküli verandák egyszerűen nem rendben vannak - függetlenül attól, milyen anyagot készítettek. Építsd a növényeket egy élményért.
Erre a képre viszonylag egyszerű erőforrás áll rendelkezésre: a Fakellilien (Kniphofia sp), a Yarrow (Achellea sp) és a gerániumok termesztik a fajtákat. A kavics a kövek között elegánsvá teszi a szobát.

Legyen bátor és egyszerű

Amerikai kerti faültetési ház befejeződött

Keressen erősen feltűnő növényeket, amelyek nem hatolnak be a tájba. Az ilyen növényeket megtalálhatja az állami kertekben, és kérdezheti meg, hogy melyik élvezik az éghajlatát és a körülményeket.
A kertben található nyári paletta elsősorban Miscanthus, Giganteus, Miscanthus, Gracillimus, Agastache, Blue Fortune és Pycanthemum muticum áll. Egy tucat faj nőtt, de a kompozíció ereje egyszerűség és hatékonyság.

Ezek a növények 10 méterre távolodtak el a gyomnövényektől. Annyira agresszív, hogy a kert termesztése csak a hagyományos kertek költségeinek kis részét teszi ki. Szinte nem kell gondoskodni. Ezek a megfelelő növények a megfelelő helyen.      Amerikai kerti fa lábánál lépcsők

Categories: Kertészet

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 55