Pocahontas Costume – Kostum Karnival untuk Wanita

Pocahontas kostum lukisan warna bumi

Buat pakaian anda sendiri!

Selain menyiapkan karnival atau hanya bersenang-senang, Pocahontas terbukti menjadi heroin yang hebat. Berikut adalah beberapa cadangan mengenai cara menggunakan Pkostum ocahontas boleh tinker. Idea kerajinan kami cukup murah dan boleh dibuahkan dengan cepat.

Kostum Pocahontas

Kain lukisan kostum Pocahontas
Potong

Pocahontas pakaian kain lukisan kostum

Cari kain berwarna di bumi. Pilih dari bulu atau bahan tanaman lain seperti rami atau linen. Kain itu harus cukup besar agar sesuai dengan badan dan ketinggian anda. Mungkin anda ingin lebih ringan atau coklat gelap untuk warna aksen. Anda memerlukannya untuk pinggang anda dan sebagai sempadan naik dan turun. Jangan terlalu banyak menghabiskan masa dengan warna kain. Tetapi pastikan pakaian tidak akan merengsakan kulit anda.

Kostum Pocahontas

Pocahontas kostum menggambar gadis cantikBuat kostum Pocahontas (lihat gambar untuk bentuknya). Corak utama boleh ditemui di jaring atau di mana-mana kedai kraftangan. Terbaik dari semua, anda boleh memilih perhiasan yang paling sesuai dengan bentuk badan anda. Jangan lupa jalur! Untuk membuat sempadan, potong kain ke jalur dan pasangkannya.

Cari pola di internet

Pocahontas pakaian lukisan bahan-corak saiznya

Tambah tali pinggang bulu. Tali yang nipis juga sesuai dengan baik. Segala-galanya kelihatan teguh dan semulajadi, anda boleh menggunakannya.

Petua dan aksesori solekan

Sapukan pelindung diri ke pipi anda dan buatkan wajah yang terik. Tetapi jangan keterlaluan - Pocahontas bukan jeruk. Sekiranya kulit anda menjadi pucat musim sejuk, dapatkan penampilan matahari yang terik matahari dengan peremajaan diri.

membentuk

Pocahontas wanita pakaian lukisan kostum make-up

Kalung yang diperbuat daripada manik kayu masih memerlukan anda. Sekiranya anda ingin membuat ini sendiri, lebih baik lagi! Kalung Pocahontas berwarna biru dengan loket putih. Kolar adalah cara yang baik untuk menambah warna kecil kepada kostum anda. Perhatikan gelang, tetapi jangan keterlaluan di sini. Pilih satu atau dua aksesori. Kurang lebih di sini.

Rambut palsu dan rambut palsu yang gelap

Pocahontas pakaian lukisan kain rambut band

Dapatkan rambut palsu gelap panjang di pasaran pembaikan rumah. Sekiranya anda mencari rupa yang layak, kancing satu atau dua kancing panjang. Pada dasarnya, rambut gelap adalah tradisional untuk Pocahontas.

Di dalam hutan

Pocahontas pakaian lukisan kostum alam semula jadi

Pakaian Pocahontas yang lain

Model lukisan kostum Pocahontas

Pemikiran tulen

Lukisan kostum Pocahontas kelihatan mantap

    Wanita ceria 

Pocahontas pakaian fesyen lukisan kostum