Mengalami karnival di Venice 2016!

karnival di karnaval karnaval kostum hiasan tudung karnaval wanita

Sesuatu romantis yang romantis dan romantis?

Tidak lama lagi ia akan menjadi masa lagi - musim kelima bermula. Ia sekali lagi menari dan dirayakan di mana-mana di jalan. Tetapi mungkin anda ingin menghabiskan karnival sedikit berbeza tahun ini? Anda mungkin mempunyai sesuatu yang romantis dan unik, seperti:

Untuk merasai Karnival di Venice? Ya, ia pasti salah satu karnaval yang paling terkenal dan popular di dunia dan anda harus melihat sekurang-kurangnya sekali dalam seumur hidup. Melibatkan diri dalam suasana misteri yang tidak dapat dilupakan, penuh dengan nostalgia romantis dan momen sensual. Karnival di Venice tidak boleh dibandingkan dengan negara ini di negara ini. Beliau tidak ada hubungannya dengan joie de vivre wild parade di Rio. Tidak, dia mempunyai sihir istimewanya yang datang dari masa lalu. Anda hanya merasakannya di udara.

Karnival di Venice - satu pengalaman yang tiada tandingannya

karnival dalam karnival karnaval venice lelaki pakaian wanita rosemont weiberfastnacht karnival pakaianTradisi Karnival yang berabad-abad di Venice bermula sekurang-kurangnya hingga abad ke-11. Pada masa itu, Republik Maritim Venice perlahan-lahan memulakan pendakian ekonominya. Pengadilan-penguasa yang kaya raya menciptakan syarat untuk perayaan tahunan. Perlahan-lahan ia menjadi adat yang popular, kira-kira dua minggu sebelum Ash Wednesday, memakai topeng dan benar-benar memukul dinding. Dan walaupun karnaval telah diabaikan seketika pada akhir abad ke-18, ia dirayakan lagi hari ini dengan tubuh dan jiwa. Sejumlah besar pelancong datang ke Venice setiap tahun pada akhir Januari / awal Februari untuk menjadi sebahagian daripada acara dongeng.

Parade yang hebat dengan gondola

karnival di karnaval karnival kostum karnival pakaian karnival

Juga pada tahun 2016 Karnival sebenar di Venice bermula lebih awal daripada di Jerman. Sudah pada 23 Januari, perarakan perayaan dengan gondola dihias dengan mewah bermula di Rio di Cannaregio dan menawarkan pemandangan yang tidak dapat dilihat pengunjung. Seminggu kemudian pada hari Sabtu, 30 Januari, persembahan teater bermula di Gran Teatro di Piazza San Marco, di mana Festa delle Marie terkenal berlaku. Ini adalah 12 gadis dalam kostum Renaissance yang paling indah yang disampaikan kepada orang ramai.

Pembukaan rasmi karnival setiap tahun sebenarnya adalah penerbangan malaikat yang disebut (Volo di Angelo) dari Campanile di San Marco. Dikuasai dengan dawai keluli, seorang artis membentangkan orang ramai di St Mark's Square. Kemuncak karnival itu sudah pasti perarakan pada hari Ahad sebelum Ash Rabu, tahun ini pada 7 Februari dan sudah tentu anugerah untuk kostum yang paling indah.

Topeng dan pakaian selalu dianggap karya seni di sini

karnival di karnival pakaian badut karnavalKostum ini sentiasa terpuji di Venice. Barang kemas berharga dan kain halus, tudung dan jahitan - hanya mimpi. Oleh itu, tidak hairanlah harga untuk kostum karnival seperti ini sangat tinggi. Tetapi jika anda pergi ke Venice untuk karnival, sekurang-kurangnya dapatkan topeng yang bagus, contohnya di maskenzauber.com. Di sana anda akan dapati banyak pilihan model yang berbeza dengan harga yang agak rendah.

Sekarang hanya penerbangan minit terakhir yang baik untuk mencari dan tentu saja sebuah hotel atau asrama yang selesa di Venice dan tidak ada yang menonjolkan diri dalam suasana karnival yang unik. Kami berharap anda banyak keseronokan dan masa yang tidak dapat dilupakan di salah sebuah bandar paling romantis di dunia.

Perjalanan gondola tidak seperti yang lain

karnival di karnaval karnival pakaian kostum rosemont kapal kanal jambatan

Siluet misteri dalam emas dan baldu

karnival di karnaval karnaval pakaian topeng cincin topeng emas

Makhluk halus dalam tudung dan bunga

karnival di karnaval karnival pakaian headpiece beaded sequin pink dress

Ilusi manis dari zaman dahulu

karnaval di venice karnival pakaian wanita putih pakaian bulu beaded karnival pakaian

Bakat karnival liar dengan bulu berwarna-warni

karnival di karnaval karnival pakaian karnival bulu topeng emas

Rayakan bersama dalam rupa pasangan yang mulia

karnival di karnival pakaian karnival karnival venice

Benarkan diri anda mencatat identiti misteri selama beberapa hari

karnival di venice wanita pakaian karnival pakaian kostum weiberfastnacht rosemontag

karnival di venice wanita pakaian karnival bunga merah pakaian aksesori rambut

karnival di venice pakaian wanita karnival merak bulu tudung

karnival di karnaval karnaval karnival pakaian wanita wanita topeng karnaval tudung kepala

karnaval di karnaval karnaval pakaian karnaval kostum imperator raja

karnival di karnaval karnival pakaian kostum karnival 2012 hitam putih

karnival di karnival karnival karnival karnival wanita

karnival di karpet kucing venice karnival pakaian karnival weiberfastnacht

karnival di karnaval pakaian karnival badut san marco tempat

karnival di karnaval karnival perahu dayung gondola

karnival di karnaval karnival karnival oriental blue fabrics gold embroidery owl

Karnival di karnival pakaian karnival meraikan topeng emas

karnival di karnaval karnival perjalanan meraikan san marco

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 92