Pameran menghias Luis Vuitton Sofia Coppola

Hiaskan tingkap kedai - ide reka bentuk dalaman yang sejuk untuk tingkap kedai

 

Orang yang pernah cuba menjual perkhidmatan atau barangan secara bebas tahu bahawa penampilan yang menarik memainkan peranan penting.

Anda sentiasa perlu mencuba satu langkah di hadapan pertandingan.

Hari ini, kami telah mengumpulkan beberapa sumber inspirasi dari seluruh dunia untuk anda.

Gambar pertama menunjukkan kami tingkap kedai jenama Tommy Hilfiger di kedai sejagat La Rinascente di Milan. Pereka adalah Fabio Novembre. Di dalam pakaian dan aksesori ini dibentangkan, yang pada pendapatnya mewakili elemen utama almari pakaian lelaki.

photo: Pasquale Formisano

mempamerkan hiasan tommy hilfiger
Kazunori Matsumura dari studio Tymote di Tokyo mencipta karya ini. Dia telah membuat pemasangan yang meriah dan tenang ini. Ia terdiri daripada 1500 sampul surat dan 200 poskad. Surat-surat itu melambangkan perpaduan rohani dan emosi. Dengan kesan cahaya seseorang mencapai penampilan yang menarik.

photo: Kenta Hasegawa

mempamerkan dekorasi Kazunori Matsumura studio tymote tokio

Idea pengemudian ketiga hari ini dicipta oleh kilang Poliform, bersama dengan syarikat Jepun Vertu. Tingkap kedai adalah dari syarikat yang berdedikasi untuk pengeluaran telefon bimbit berkualiti tinggi. Di sini anda telah mencipta reka bentuk yang unik yang menunjukkan interaksi unik perabot dan aksesori pereka. Ia telah mempamerkan keping perabot yang mewakili model peranti mudah alih tertentu.

photo: Poliform

mempamerkan idea reka bentuk poliformDi sini kita melihat pameran yang hebat, yang dicipta oleh pereka Jepun Yochi Yamamoto. Projek ini direalisasikan untuk Boutique Issey Miyake. Luar biasa, kita dapati ilusi visual yang hebat yang timbul. Angka dua meter tinggi telah dipamerkan sedemikian rupa sehingga penonton melihatnya dalam tiga dimensi. Lihatlah permukaan kayu! Ia kelihatan seperti anda berurusan dengan set meja dan kerusi yang sebenar.

photo: Yoichi Yamamoto Architects

mempamerkan idea reka bentuk Yochi Yamamoto yang menghias

Di bawah sesuatu yang benar-benar hebat! Ini mengenai kedai Prada di New York. Ia dicirikan oleh imaginasi teater yang tidak biasa dan berani. Manekin terbuat dari plaster. Bahan-bahan mereka terpaku bersama oleh orang-orang sebenar. Kami benar-benar mencari bentuk yang unik yang mereka ambil unik. Sukar untuk terlepas bahawa semuanya telah dicipta oleh pengarah. Ia adalah Tadeusz Pejabat.

photo: Barney

mempamerkan idea reka bentuk kedai fesyen prada

Kemudian anda akan melihat tingkap kedai jenama Hermes, yang dibuat oleh studio Perancis "Zim dan Zou" di Barcelona. Dalam kes ini, kita berurusan dengan pemasangan oren-biru. Semua item - dari pemasangan itu sendiri dan item yang hendak dijual, telah diedarkan dengan cara yang memberi kesan terbaik.

photo: Nacho Vaquero

mempamerkan hiasan Hermes menyimpan idea reka bentuk Zim dan Zou

Tidak kurang popular adalah reka bentuk tetingkap kedai rumah fesyen Luis Vuitton. Sofia Coppola berada di belakang projek ini. Berkedip dan bermakna adalah istilah yang akan kita sebut pemasangan ini. Pemasangan dongeng di pusat membeli-belah Paris mengingatkan impian gadis-gadis muda. Di sini anda dapat merasakan suasana yang cerah, laut warna dan lebihan aksesori hebat.

photo: Mundo Flaneur

Pameran menghias Luis Vuitton Sofia Coppola

Perniagaan siri antropologi selalu dicirikan oleh watak unik mereka. Idea penyediaan selalu merujuk kepada keunikan tempat di mana seseorang mendapati diri sendiri. Perniagaan di Greece juga ingin mencerminkan daya tarikan Laut Aegean yang unik.

photo: antropologi

mempamerkan idea-idea reka bentuk kedai antropropologi Yunani

Di sini kita melihat projek unik "Bright Young Things" dari Selfridges api. Anda mengalami satu siri pemasangan yang menunjukkan suasana muda. Pereka muda telah menunjukkan visi mereka untuk dunia sekitar. Itulah yang mereka lakukan dengan ikon dan gambar.

photo: T. Lipop

mempamerkan menghias Selfridges Yang Matang Yang Mulia

Sebagai contoh terakhir, kami memilih tingkap kedai rumah fesyen Luis Vuitton di kalangan idea-idea perabot kami. Ia direka oleh pelukis Daniel Buren di New York. Ini mewakili pemasangan tetap dalam bentuk jalur. Ia mengingatkan fabrik Damier yang legenda. Ia juga suka bermain dengan idea perspektif, konsep spatial dan ilusi optik. Ini dicapai di atas semua melalui kombinasi hebat warna.

photo: Julien Boudet

Pameran menghias Luis Vuitton Daniel Buren

Adakah contoh-contoh idea menghias rumah hari ini tidak dapat dilupakan? Adakah anda berfikir bahawa anda menyumbang kepada ciri unik jenama diwakili? Adakah ini juga kelas pertama jenama untuk diiktiraf?

Categories: jenis

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2