Pendidikan yang baik dan gaya aristokrat dalam gaya bahasa Inggeris dalam reka bentuk dalaman

Apabila kita bercakap tentang gaya etnik dalam reka bentuk dalaman, seseorang sering memahami sesuatu yang eksotik. Sebenarnya, gaya kebangsaan, seperti bahasa Inggeris - pasti boleh dikira.

Dia, seperti budaya Inggeris, tersebar di seluruh dunia. Gaya bahasa Inggeris dipengaruhi oleh tradisi sendiri di pulau itu, tetapi juga menonjolkan ciri-ciri semua budaya, yang mana ia bertemu ketika penjajahan. Dari bentuk-bentuknya ia juga membawa ciri-ciri banyak zaman sejarah seni. Tetapi gaya bahasa Inggeris menunjukkan semuanya dengan cara tersendiri. Dia sangat kelas atas, dan kadang-kadang sombong dan pada masa yang sama terpelihara.

Interior yang tipikal dalam gaya bahasa Inggeris

Keterangan sejauh ini agak umum dan kami tidak mahu mengelirukan anda dengannya. Dengan semua pengaruh yang luas dan antara gaya bahasa Inggeris dengan orang lain, ini sangat mungkin. Inilah huraian bilik tipikal yang telah dilaksanakan dalam gaya bahasa Inggeris. Kami mempunyai sofa Chesterfield, tempat perapian, perpustakaan buku, nuansa yang kaya di dinding, perabot kayu gelap, kain dan kertas dinding dengan cetakan bunga. Mereka mempunyai suasana yang sempurna untuk bersara dan merenungkan topik intelektual seperti sejarah, budaya dan falsafah.

Gaya bahasa Inggeris bahasa Inggeris hanya bermakna kesesuaian

Bilik makan gaya negara Inggeris menubuhkan perapian meja makan perapian

Keselesaan dalam gaya bahasa Inggeris

Gaya Inggeris selesa, tetapi dengan cara yang unik. Ini mematuhi norma-norma pendidikan yang baik, menghormati dan konservatisme. Tidak boleh diragukan lagi tentang rasa yang baik.

Warna dalam gaya bahasa Inggeris

Gaya Inggeris terutamanya digunakan dalam warna yang sangat gelap dan ia menguasai nuansa semulajadi.

Khasnya adalah coklat, oker, merah, terracotta, hijau gelap, emas, zamrud. Yang pastel dan nuansa tersenyum juga sesuai: beige, susu, putih. Adalah penting untuk menggabungkan latar belakang cahaya dengan perabot gelap. Ini sering berlaku, tetapi gabungan yang salah juga mungkin. Corak yang disemak, strok dan corak bunga juga sesuai.

Bahan dalam gaya bahasa Inggeris

Seperti kebanyakan gaya mewah, kayu berharga memainkan peranan utama dalam perabot. Mereka diperbuat daripada kayu oak, walnut hitam dan kayu merah. Anda boleh menggunakan panel kayu untuk reka bentuk dinding, dan di atas lantai anda boleh memilih jubin seramik dengan tiruan bahan semula jadi. Dengan ini anda boleh merancang semua bilik, termasuk bilik mandi dan tandas. Ini adalah kelebihan yang bagus jika anda ingin mencapai penampilan seragam.

Buat bilik mandi anda lebih selesa dalam gaya bahasa Inggeris

Perabot negara gaya bahasa Inggeris perabot kayu marmar terbina dalam tab mandi
Gaya Inggeris tidak dapat dibayangkan tanpa kertas dinding dengan permukaan merah atau hijau cantik. Antaranya, dinding diproses dengan kayu. Velvet, sutera, bulu, kapas dan linen tergolong dalam tekstil mulia, yang digunakan untuk hiasan. Kulit semulajadi digunakan untuk panel perabot.

Perabot dalam gaya bahasa Inggeris

Perabot mesti sangat disediakan dan klasik. Mereka lembut dan selesa, diperbuat daripada bahan mahal. Kami menggunakan kulit berkualiti tinggi dan lain-lain bahan berkualiti tinggi untuk memakainya. Bilangan perabot, termasuk yang kecil - seperti najis dan meja sisi harus lebih besar. Dalam reka bentuk, lihat lebih baik kecenderungan minimalis tipikal. Mereka sepatutnya berasa bahawa bilik itu terkunci.

Keselesaan yang tidak berkesudahan tepat pada waktunya untuk teh

gaya bahasa inggeris perabot ruang tamu hiasan perabot kayu sofa perabot meja kopi

Pencahayaan

Pencahayaan agak lemah dalam gaya bahasa Inggeris. Langsir dan halangan lain menghalang pengaruh cahaya di pedalaman. Pencahayaan buatan sangat penting. Ia datang dari candelier dan beberapa lampu sisi dan dinding. Mereka mempunyai nilai hiasan dan fungsional.

Hiasan dalam gaya bahasa Inggeris

Unsur hiasan yang paling penting dalam gaya bahasa Inggeris adalah perapian. Dia menyamar secara rumit, digunakan oleh bahan-bahan terutama batu alam. Ciri-ciri yang berkaitan memainkan peranan penting - mereka harus dilihat dan juga mempunyai nilai hiasan. Untuk penyebaran bilik, dan juga untuk meneruskan tradisi keluarga, satu menggunakan dalam foto keluarga hiasan, ukiran porselin dan kristal, perkara lain.

Lukisan di dinding kebanyakannya cat air dan minyak.

Terdapat peraturan yang sangat ketat untuk penggunaan permaidani. Yang mahal adalah sederhana dan yang lebih murah berada dalam bingkai berlapis emas. Hiasan tekstil sangat penting untuk gaya Inggeris. Lantai ditutup dengan permaidani dalam warna yang berlimpah. Di tempat duduk, anda akan mendapati bantal beludru. Tirai dihias dengan tassels. Untuk hiasan, barang-barang yang biasa untuk memburu, juga penting.

Perabot logam dengan unsur melengkung dan candeliga kristal

Bahasa Inggeris gaya bilik tidur perabot logam sofa almari lampu lantaiMengapakah gaya bahasa Inggeris tetap relevan hari ini?

Persoalan yang sah adalah kenapa begitu rumit, sejarah, dan dari sudut pandangan hari ini jadi gaya tidak praktikal masih ada sekarang?

Di atas segalanya, gaya bahasa Inggeris adalah popular di kelas atas dan di kalangan rakyat, yang melambangkan kepentingan sejarah dan tradisi. Mereka mahu menonjol dari orang ramai. Unsur-unsur tertentu dan idea-idea yang menghias di rumah juga sangat membantu jika kita bergerak ke rumah bersejarah, seperti reka bentuk dalamannya dan ingin menyimpannya.

Apa yang kita boleh belajar dari gaya bahasa Inggeris untuk mana-mana bahagian dalaman adalah bagaimana kita membuat bilik yang elegan dan terpelihara.

Tafsiran moden gaya bahasa Inggeris

gaya bahasa inggeris chesterfield sofa kulit putih tinggi cerucuk karpet kandil abu-abu

Wallpaper corak sangat penting untuk gaya ini

Bilik gaya bahasa Inggeris bahasa Inggeris memberi perabot kayu corak kertas dinding meja rias

Terutama lelaki mengekalkan pengajian mereka dalam gaya bahasa Inggeris

gaya bahasa inggeris belajar rumah pejabat meja kerusi kayu kerusi pail tinggi

Bilik mandi dalam gaya bahasa Inggeris, diinterpretasikan semula

Bilik mandi gaya negara Inggeris menubuhkan jubin lantai kayu perabot bilik mandi

Bilik mandi gaya bahasa Inggeris menubuhkan jubin dinding bilik mandi mewah

Perabot negara gaya bilik mandi ukiran jubin ubin dinding

bilik negara gaya bilik mandi ruang tamu dinding jubin kristal candelier kabinet clawfoot kesombongan

Malah dewan dan tangga jauh lebih tinggi

Koridor gaya negara Inggeris menubuhkan ukiran kayu tangga kayu

Lajur gaya bahasa Inggeris lorong tangga kayu kandil logam

Warna pastel dan putih untuk tapak semaian

gaya bahasa inggeris bilik kanak-kanak menubuhkan bayi katil perapian perapian tinggi

Dapur desa meningkatkan selera makan anda

Bilik gaya bahasa Inggeris ruang makan kek meja makan kayu

gaya bahasa inggeris kek hiasan gaya desa bulat meja makan bijak bijak

Gaya lusuh dan gaya rumah negara Inggeris sering bergandengan

negara gaya katil logam renda tempat tidur makan meja kerusi rapi pedesaan

Bahasa Inggeris gaya ruang tamu idea kerusi rotan kerusi rotan malam

Sudah tentu, kristal dan besi tempa tidak boleh hilang

Bahasa Inggeris negara gaya hiasan meja vintage pinggan mangkuk dinding cermin kristal  Ruang tamu gaya bahasa Inggeris idea-idea bilik tempa besi putih meja kopi

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 84