Méregtelenítő tea – mely a gyógynövény italokkal segít Detox-ban – Friss ötletek a belső térre, a dekorációra és a tájra

Helló, kedves barátaim és az egészséges életmód szenvedélyes követői! Biztosan már olvastam a test méregtelenítéséről szóló cikkünket. Ma szeretnénk egy lépéssel továbblépni, és bemutatnánk néhány egészséges méregtelenítő tea és illatos növényi italokat. Ezek természetesen egyensúlyozzák a testet és támogatják a test méregtelenítését és tisztítását.

Azt is szeretnénk figyelmeztetni! A méregtelenítő tea nem olyan gyógyszer, amely várhatóan méregteleníti a szervezetet és tisztítja a vért. Hangsúlyozzuk, hogy így nem keverednek össze. Itt csak informatív teák láthatóak, amelyek gazdagíthatják a napi étrendet. A frissen főzött teák támogatják a méregtelenítő szervek működését - a veséket és a májat, stimulálják az anyagcserét és eltávolítják a szervezetből származó szennyeződéseket. Javasoljuk, hogy reggel és este inni egy illatos teát a test méregtelenítésének és méregtelenítésének legjobb eredményeinek elérése érdekében. Minden méregtelenítő teás íze jó, könnyű előkészíteni és jó az egészségre!

Detox tea - természetes módon méregteleníti a testet

detoxify tea detox gyömbér tea citrom

Miért jó a méregtelenítés tea jó egészségünkért?

A jó egészség alapja a teljes életnek. Ha pszichikusan és fizikailag a legjobb formában érezzük magunkat, akkor aktív vagyunk, koncentrálunk és sokat tehetünk. Még a magánéletben is minden jól működik. Sajnos a környezetünk szennyezése folyamatosan növekszik, és a szervezetben lerakódnak a toxinok, amelyek hosszú távon egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

Az egészségtelen életmód és az egészségtelen étrend gyakran kéz a kézben jár. Következésképpen a mindennapi stressz az életünkben jellemző jelenség. Vannak magas alkohol és cigaretta fogyasztás, túl sok hús a menüben és sok édesség. Ezek súlyos tüneteket okozhatnak. Hirtelen jön a pillanat, amikor a szervezet hangjelzést ad, és jeleket ad nekünk, hogy valamit csinálunk (vagy sokat!) Rossz. Most a sérült szervezetet segíteni kell.

 

Természetesen méregtelenítheti testét - teákkal és frissen préselt gyümölcslevekkel!

Természetesen a szervezet méregteleníti a frissen préselt gyümölcsleveket
 

Számos módja van arra, hogy valami jót tegyen az egészségére. Itt csak az egyiket tekintjük, vagyis a teákkal való méregtelenítést. Korábban a "böjt" és a különböző éhgyomri kezelések nagyon népszerűek voltak. Ha orvosa vagy naturopathja valamit ajánl Önnek, vagy gyógyszert ír elő Önnek, ennek oka lehet. Itt csak a legjobb 5 detox teát mutatjuk be, amelyek megtisztítják a káros toxinok organizmusait, és egyensúlyba hozzák a testet. Naponta kétszer is fogyasszon detoxikát - reggel és este! A méregtelenítő kövekkel végzett teljes gyógymódnak két hétig kell tartania, akkor szünetet kell tartania.

Természetből származó gyógyszer

 

Gyógynövény

 

Hogyan működik a méregtelenítő tea?

Sok mítosz létezik a detox termékekről. De tévedsz, ha úgy gondolja, hogy egy méregtelenítő tea igazi csodagyógyítás, amely gyorsan és örökre meggyógyítja a már megrongálódott testet! Az életben nincs ilyen dolog! A méregtelenítő teák jobban kiegészítik a kiegyensúlyozott étrendet. Ezenkívül a kezelés során tartózkodnia kell a helytelen étkezési szokásoktól, és új, egészségeseket kell szereznie.

 

Egészséges és vékony - minden nő álma!

egészséges és keskeny méregtelenítő teákkalTól gyógynövénytanban ismert, hogy különböző fajta méregtelenítő tea tartalmaz különböző összetevőket. Mindezekben a koffeinekben folsav és fontos vitaminok találhatók. Néhány teák több magnéziumot és rézt tartalmaznak, mint mások. Ezért csak azt javasoljuk, hogy először tájékozódjon a kiválasztott méregtelenítő összetevő összetevőiről. Ezután próbálja meg meghatározni, milyen eredményeket kíván elérni ebben a méregtelenítő kúrában. Az összetevők a méregtelenítő tea ösztönző hatást helyezve azon szervekre, hogy lefolyjon a káros anyagokat a szervezetből. Tehát azok a funkciók a vese, a máj és az epehólyag és így pozitív hatást gyakorol az agyra, a szív és a tüdő. A méregtelenítő teák ürítse ki a bélrendszerben, és hogy az anyagcsere megy, így azok használják sokan a fogyás és a test méregtelenítését.

Ideje egy csésze aromás tea

Igyálj teát

 

Ezek az 5 méregtelenítő teák a mi kedvenceink az összes méregtelenítő jogorvoslat között!

 

Házi méregtelenítő tea

csalán

Főleg a csalánban megtalálhatók a flavonoidok, amelyek fokozzák az anyagcserét. Ily módon a káros anyagok kiürülnek. A csalán levelek tartalmaznak növényi olajokat is. Először is, ezek az olajok tisztítóként működnek, és másodsorban nagyon pozitív hatással vannak az emésztésre. Így sokat segítenek a szervezet méregtelenítésében. Itt követheti a csalán tea pontosságát.

Ginger tea - a legnépszerűbb méregtelenítő tea 

gyömbér tea

 

 

A gyömbér tea nagyon könnyű előkészíteni, sok vitamint és tápanyagot biztosít, amely támogatja a méregtelenítő folyamatot a szervezetben. Számunkra kétségtelen, hogy a gyömbér tea erős méregtelenítő hatást gyakorol a szervezetre. Tudjon meg többet az egyszerű gyömbér teakészítésről.

A nagy bojtorka a testhez kapcsolódik

Great Burdock Natural Remedy a test méregtelenítéshez Detox

 

A gyógynövények és gyógyszerek, a nagy bojtorján már régóta ismert, mint egy gyógynövény, amely arra szolgál, hogy méregtelenítik a testet. Úgy tervezték, hogy megtisztítsa a vért és megszabaduljon a szennyező anyagoktól és salakoktól. A nagy bojtorján azt mondják, hogy megköti a nehézfémeket, és irányítja őket a testből.

A pitypang tea már régóta detoxiként ismert

 

A pitypang tea természetesen test méregtelenítést jelent

 

 

Ez a tea a gyökérből készül. Támogatja a vér tisztítását. Gyermekláncfű tea tartalmaz phytochemicals, ásványi anyagokat és vitaminokat, és mindannyian egy nagyon pozitív hatással van a májra - és epe funkció, lendületet az emésztést és ezáltal hozzájáruljon a szervezet méregtelenítését.

A következő videó megmutatja, mit tehet a gyermekláncfűvel.

 

A koriander magok méregtelenítő teája

Koriander tea

 

A koriander tea különösen fontos felhasználási módja - csökkenti a higany szintjét a szervezetben és méregteleníti a nehézfémeket.

Természetesen használhatod a megfelelő gyógynövényeket, és illatos teakeveréket hozhatsz létre. A koriander, a kardamom és a csipke együtt főzhette ezt az illatos és aromás italt kortyolgatni. Ezzel az egész tested megy!

Már kiválasztottad a kedvenceidet az egészséges méregtelenítő teák listájáról?