Ombre Blond: Satu trend rambut glamor membuat kemunculan semula

Ombre Blond: Satu trend rambut glamor membuat kemunculan semula

Adakah Ombre Blond sudah salji semalam? By the way! Trend gaya rambut yang cantik lebih panas dari sebelumnya. Bintang dan bintang boleh mencelupkan rambut mereka lebih dan lebih kerap tahun ini. Kecerunan warna bergaya Ombres, yang bermaksud sesuatu seperti "bayang-bayang", semakin ramai pengikut dan menawan dengan musim panas joie de vivre dan sentuhan mewah yang bijak. Walaupun gaya rambut ini boleh dilakukan dalam pelbagai warna, Ombre Blond tetap menjadi salah satu variasi yang paling popular di Ombre. Dan tidak kelihatan klasik, di mana warna-warna bercampur dengan agak cepat dan membentuk kontras yang kuat, tetapi lebih banyak lagi dalam bentuk yang lebih baru. Dari apa yang disebut lampu bayi di atas teknik Balayage untuk Sombre - senarai teknik pencelupan sudah lama dan pasti ada perkara yang betul untuk setiap rasa.

Apakah lampu bayi?

Sorotan yang sangat halus, halus dalam berambut perang - seperti dicium oleh matahari. Dalam lampu bayi, rambutnya disalakan ringan oleh beberapa aksen berambut pirang. Kebiasaan dan cinta murni! Biasanya, sorotan berwarna di sekeliling muka, sehingga mata dan pipi kelihatan lebih baik. Dalam kaedah pencelupan ini, rambut terutamanya terhindar dan peralihan warna sangat lembut dan girlish.

babylights hair trend 2017 ombre blonde

Balayage atau strobing?

Dengan teknik balayage yang bergaya, pendandan rambut menjadi pelukis yang sebenar. Secara kebetulan, "Balayer" dalam bahasa Perancis bermaksud sesuatu seperti "menyapu". Teknik pencelupan dipanggil begitu oleh trendsetters iaitu, kerana pencelupan sebenar individu menyoroti oleh Fegebewegungen seperti yang dilakukan oleh pendandan rambut.

Nah, tidak seperti sorotan foil tradisional. Sama seperti cahaya bayi, rambut Balayage kelihatan semula jadi. Teknik pewarnaan ini sesuai dengan hampir semua panjang rambut dan gaya rambut. Keriting yang cantik dibumbui dengan indah seperti rambut licin atau gelombang.

Hair Strobing telah di bibir semua orang untuk beberapa waktu sekarang. Sangat kerap walaupun kedua teknik pewarnaan digunakan sebagai sinonim dan ramai yang tidak tahu di mana perbezaannya sebenarnya terletak. Strobing pada mulanya dicipta sebagai trend make-up. Pada dasarnya, ia menekankan bahagian penting wajah anda dengan lebih bersinar (dengan krim, serbuk atau pensel khas). Prinsip yang sama kini terpakai pada rambut yang dipakai oleh strobing. Atau dengan kata lain: Hair Strobing adalah campuran yang berjaya sebagai lampu rakitan dan foil. Hanya indah!

ombre rambut panjang berambut pirang yang bergelora wanita muda
Ombre Blond, ditafsin semula!

Untuk menjelaskan apa-apa salah faham: Ombre Blond tidak sama dengan Ombre Blond! Apa yang digunakan hanya sebagai kecerunan dua warna yang ketat dari garis rambut yang lebih gelap ke petua rambut yang cerah kini telah ditakrifkan semula. Beberapa peniaga gaya rambut sering bercakap tentang Ombre Blond dengan sorotan atau bahkan Sombre - versi Ombre yang lebih ringan.

bahu panjang rambut ombre berambut perang madu

Ombre berambut perang & Co telah menakluki bukan sahaja catwalk antarabangsa di seluruh dunia, tetapi juga hati setiap wanita yang sedar fesyen, di mana pun terdapat berambut perang yang sebenar. Rawat diri anda pada musim panas, semulajadi dengan teknik pencelupan pilihan anda. Mungkin anda hanya mahu kelihatan seperti matahari mencium atau anda lebih suka menyoroti berambut perang yang lebih kuat yang membuat wajah anda bersinar?

Lihat contoh hebat dari galeri kami dan biarkan diri anda terinspirasi!

     ombre rambut bergelombang berambut pirang panjangrambut pirang berambut perang nada tembaga nada ombre berambut perang

ombre rambut pirang madu rambut keriting panjang

rambut coklat ombre rambut lurus berambut perang

kecerunan ombre blonde dark trend gaya rambut coklat

gaya rambut panjang gaya rambut ombre blon strähnchen

Rambut panjang ombre coklat perang leher

ombre rambut panjang coklat coklat wanita muda kacamata hitam

ombre strobing rambut berambut pirang panjang

berambut panjang wanita muda ombre berambut perang dengan gaya rambut

leher tembaga terdampar berambut perang

ombre berambut panjang wanita muda berambut panjang

teknik kusut ombre rambut panjang

ombre rambut pirang panjang jenifer lopez

gaya rambut trend rambut panjang ombre berambut perang

ombre berambut pirang rambut gadis muda london

ombre blonde rambut berambut pirang setengah panjang

ombre berambut panjang rambut wanita muda

ombre blonde bob bertudung

kontur rambut ombre strobing panjang berambut pirang panjang

ombre pirang rambut keriting panjang

ombre blond hair dark blonde

ombre rambut merah tembaga kecerunan berambut perang gelap

meningkat ombre rambut panjang berambut pirang

panjang rambut bahu ombre berambut wanita muda

berambut ombre berambut panjang rambut wanita muda muda

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 66 = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map