Több tárolóhely a fürdőszobában - okos és gyakorlati tanácsok

Több tárolóhely a fürdőszobában – okos és gyakorlati tanácsok

több tárolóhely a fürdőszobában gyönyörű fa fiókos szekrény és tál alakú medence

Hozzon létre több tárolót a fürdőszobában

Ha lehetősége nyílt arra, hogy több tárolóhelyet hozzon létre az egyik szobájában, akkor vajon melyik lenne? A legtöbb ember valószínűleg a konyhát vagy a fürdőszobát mondta. A konyhában a kihívás nem túl nagy, mert általában elegendő a hely. A remekmű a fürdőszobában van, mert általában ott sokkal kisebb a négyzet.

Nagyon gyakran vannak "rejtett" tárolási lehetőségek a mosogató alatt vagy mellette, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak. A következő néhány példában értékes ötleteket gyűjthet össze arról, hogyan lehet jobban megszervezni az alapszekrényeket, vagy hatékonyabban kihasználni a mosogatótér környékét.

Helyezze át az alsó szekrények tárolóhelyét!

Elegáns megoldás fehérben Charles R Myer & Partners, Ltd.

több tárolóhely a fürdőszoba polcain és a nagy szekrényben, fehérben
Dobd el a fölösleges dolgokat!

Nem számít, ha hiszed, vagy sem, több tárolóhely van, mint amennyit el tudsz képzelni. Menj át a piperecikkekkel, tisztítószerekkel és testápolókkal - mit tudsz dobni vagy áthelyezni? A dolgok, amelyek túl jóak neked, átadhatsz a jótékonysági szervezeteknek vagy a városi küldetésnek. Miután befejezte a régi módját, hogy tartsa meg, szabadon kezdheti az új ötleteket. Az injekciós üvegek és dobozok tárolásának leleményes módja, hogy függőlegesen tárolja őket a mosogató alatt. A hajszárítóhoz, a hajszárítóhoz és a tíz hajkefehez magad készíthetsz egy PVC csövet és rögzítheted a szekrény belsejébe. Ez több helyet szabadít fel a haj tartozékokhoz és más hasznos elemekhez. Tehát a legjobb megoldás a több tárhely számára valójában a hatékonyabb rend, és nem annyira több terület hozzáadásával.

Keresse meg a mozgatható változatokat!

Régiségek friss égkékből az Echelon Custom Homes

több tárolóhely a fürdőszobában két medence és szekrény a tekercseken

Ha van egy talapzósmedence a fürdőszobában, és nincs alatta egy szekrény, nézze meg a következő tippeket. Tervezzen olyan szekrényszerkezetet, amelyet az asztalosról megrendelhet, vagy saját maga készíthet. A DIY projekt előnyei a személyre szabott polcok és szekrények. Fontolja meg, hogy a medencék közötti teljes helyet biztosítja-e, vagy rövidnek és többfunkciósnak tartja-e. A kerekeken vagy kerekeken lévő szekrények gyakran tökéletes megoldást jelentenek a kis fürdőszobák számára, ahol a rugalmasság kiemelt fontosságú. A nyitott polcok lehetőséget nyújtanak ékszereinek vagy felfedezéseinek bemutatására, vagy a kizárólagos piperecikkek megjelenítésére.

Telepítsen egy további szekrényt a mosogatók közé!

Tiszta luxus a Farinelli Construction Inc

több tárolóhely a fürdőszobában elegáns beépített szekrény a medencék közöttÍgy lenyűgözni kell magát, legyőzni a belső fattyúkat, és jobban szervezett és kényelmes helyet teremteni a fürdőszobával több helyet foglalva. Nem számít, hogy a fenti ötletek közül melyiket érti, fontos, hogy szakítson a régi struktúrákkal, és mindent átformáljon. Legyen rugalmas és megtalálja a lehető legjobb megoldást a nagyobb tárolókapacitáshoz a fürdőszobában.

Nyári tengerészi légkör

több tárolóhely a fürdőszobában függőleges tároló

Az igazi minimalisták számára

több raktárhelyiség a fürdőszobában ragyogó szekrények fekete színben

Nagyon elegáns, kis helyigényű helyeken

több tárolóhely a fürdőszobában elegáns, dizájnos sima felületek

Keskeny polc a tükrök között

több tárolóhely a fürdőszobában diófa szekrények

Az okos tárolási mód

több tárhely a fürdőszobában fém polc finom szerkezet

Az üvegajtós polcok nagyon klasszikusak és elegánsak

több tárolóhely a fürdőszobában midcentury flair elegáns magas szekrény

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 − 49 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map