Napravite laganu kućnu dekoraciju - DIY projekti

Napravite laganu kućnu dekoraciju – DIY projekti

Hladna svjetlost deko kod kuće čine presvlake od drveta u bijeloj crnoj boji

Možda biste htjeli nešto učiniti kod kuće, ali nemate vremena provesti tjedna u potrazi za nadahnućem. Projekti koje smo prikupili za vas danas su jednostavni za implementaciju i kreativnost. Svakako im se sviđate i odmah ih možete početi realizirati. Ali ne zaboravite ostaviti vaš komentar na kraju vašeg DIY projekta.

DIY projekti za zidove i pod

Naši prvi DIY projekti su lagana i smiješna slikarska djela. Na početku imamo patio pločice različitih boja. S izgledom 60-ih, pločice su obojene Pantone bojama.

Boja boja trijema pločica - Izradite sjajno svjetlo deco sebe kod kuće

Hladni svjetlosni deco kod kuće čine boje betona pločicama
U sljedećem projektu imamo znakove s besplatnim rukama. Za pomoć, možete koristiti Malerband za precizno definiranje linija, a tek tada morate bojiti cijeli zid u bijelom. Na kraju, uklonite vrpcu i to je to.

DIY geometrijski zid

Kućni deko s laganim svjetlom čine zidnu spavaću sobu

Sljedeći projekt je također sa znakovima s slobodnim rukama. Morate biti hrabri i moći se oslanjati na svoj kreativni talent. Točka u ovom elegantnom izgledu je svijetle boje cvjetnih stabljike i cvijeća. Dizajn s remenom donosi osjećaj Art Deco.

Fine DIY znak tehnika s cvijećem

Cool deco svjetla kod kuće čine ukrasne pločice suptilneIdemo u kuhinju ... Pegboard visi u blagovaonici kako bi otvorio sobu u kuhinji. Crtača ima drveni okvir i bijelu olovku na rubu.

DIY kuhinjska ploča

Hladna svjetlosna dekora kod kuće čine kuhinjskom idejom posuđe

DIY projekti s namještajem

Pogledajmo projekte DIY namještaja koji mogu značajno promijeniti vaš prostor.

Vrtni namještaj su skupi, osobito suvremeni komadi kvalitetnije. Zato imamo ovu konkretnu klupu koja je jeftina i lagana (ako vam ne smeta izvlačenje nekoliko betonskih blokova). Dodajte jastuke i presvlake i imate svoje mjesto u dvorištu!

Klupa od betonskih blokova

Kućni deko s laganim svjetlom čine jastuke u dvorištu šarene klupe

Jeste li htjeli postati tkanina dizajner? Tu imamo Ikea stolicu s bijelim poklopcem i malo kreativnosti s trajnim markerom.

Popravak IKEA stolice

Hladna svjetlost deko kod kuće čine presvlake od drveta u bijeloj crnoj boji

Za mene su žute i bijele pruge uvijek šikirane. U ovom projektu obnovljena je biljka s caklinom bojom. Lako je, samo imajte jedan strpljivost između slika, tako da mogu sušiti. Naravno, tu tehniku ​​možete osvježiti i druge dijelove namještaja.

DIY projekt s bojom emajla

Hladna svjetlost deko kod kuće čini drvenim stolom žute nijanse

DIY fino djelo

Na kraju, imamo tri fine radne projekte koji donose nešto posebno u vašem interijeru. Ovdje imamo instalaciju geometrijske partije koja se sastoji od drvenih tipli, stiropornih kuglica i fantazije. Komad naravno može stati nakon zabave ...

Geometrijska instalacija

Ugodno svjetlo home deco napraviti geometrijsku instalaciju

Skupljeni šareni radovi na zidu su vrlo smisleni. Umjetnički projekt s ilustriranim kalendarom možete raditi zajedno s djecom. Ono što vam treba je zbirka slikovnog okvira, papir u boji (izražavajte se u kalendarskim danima) i neke umjetničke ideje u kolažima, tako da svaki mjesec ima drugačiji izgled.

Ilustrirane slike zidnog kalendara

Cool deco svjetla u kući čine zidne ukrasne boje

U posljednjem projektu svjetiljke s privjescima izrađene su od drvenih košuljica. Kabelske cijevi su prekrivene užetom za nautički izgled. Kontrast košara s geometrijskim zidnim slikama je smiješan - zemljani u odnosu na moderan.

Svjetlo privjeska od drvenih košara

Hladni svjetlosni deco kod kuće kako bi napravio viseće svjetiljke

Jeste li uživali u nekim idejama? Želite li realizirati takav projekt kod kuće? Ostavite komentar u nastavku ...

: //www.ikea.com/de/de/

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map