A tiszta és száraz járműveket az év során csak garázsban lehet tartani. De a garázsok modern alternatíváját Carportnak hívják, és évek óta trendi. Minden évben egyedi egyedi modelleket mutatnak be, amelyek egyedi formát öltenek. Ezért szeretnénk megmutatni az anyagok és a legnépszerűbb építmények nagy választékát. Az alábbiakban találsz információkat gazdag tippeket minden tervezéshez.

Először meg kell keresni egy megfelelő típusú autóbeállót, és ellenőrizni kell az anyagválasztás előnyeit. A tökéletes tervezés kiválasztása után először pontosan meg kell mérni a fedett területet, és meg kell határoznia, hogy a jármű folyamatosan szellőztethető-e. Az autópálya időjárás-védelme garantált, nyáron például a lombkorona alatt álló társalgókészleteket állíthatjuk be. Az ilyen típusú garázsok egy másik előnye, hogy megtakarítást érhet el az autóbiztosításban, mert az építkezés állandó védelemnek számít. A tetőburkolatok általában UV-védett polikarbonát panelekből készülnek. Az anyagok kiválasztása meglehetősen nagy, és szeretnénk bemutatni a legnépszerűbb ötleteket a carports számára.

A design ízlése szerint tervezhető

autópálya fémből

Metal beállók

Az autóápolási rendszerek széles választékát kínálják a vizuálisan vonzó mintáknak. Az innovatív változatok lehetővé teszik az egyéni dimenziót, amely a centiméterre tervezhető. A nagy szilárdságú acél nagy teret takarít meg, mivel sok autóparkolónak csak két olyan tartója van, amelyek rendkívül stabilak és stabilak.

Az acél részek forrón horganyzottak, így a védelem jelentősen javul, mivel a fém karszalagok szilárd acélból készülnek.

Rendkívül magas stabilitás és elegancia egyben

fém autóbeálló
Gabion beállók

A drótkosárakat gyakran használják a kerttervezésben, mert rendkívül stabil és optikailag gyönyörű megoldást jelentenek minden kert számára. A Gabion kárpitjai szakértők szerint tökéletesen alkalmasak arra, hogy megvédjék autóját az időjárástól. Élettartamuk teljesen biztonságos. A design a saját ízlése szerint tervezhető. A gabionokat általában könnyű felépíteni, de a helyes megközelítés itt található. A Gabions-i buszparkolóknak általában 2 parkolóhelyük van. A tökéletes kombináció az alumínium anyag választása, amelyet gyakran a terasz tetőfedésére használnak. Az autópálya oldalát főként legalább két méter magas vezetékes kosarakkal kell készíteni. Töltelékként számos olyan opció áll rendelkezésre, amelyek vizuálisan jól látszanak. A kocsitámasz tetejéhez használhatod a Plexiglas paneleket. Ezek a panelek nagyon áttetszőek és jó hőmérsékletet tartanak télen.

Kombinálja a gabionokat az alumínium részletekkel

carport gabion készlet

alumínium gépkocsibeálló

Az alumíniumból készült hordozókat nagyon könnyű felépíteni, mert ez nem időigényes projekt. Az építkezés alumínium oszlopokból és tetőből áll, amely figyelemre méltó. Ez a típusú autópálya nem tartalmaz számos színes beállítást, mert az alumínium szürke színpaletta. A gabion carports-től eltérően, számos olyan formatervezést készíthet, amelyek személyre szabott megjelenést kölcsönöznek. A belmagasság kérdése egy nagyon vitatott téma a karosszériákban. Ennek oka a különböző szövetségi államok körülményei, amelyeknek maximális magassága a carports számára. Ezért javasoljuk, hogy jól tájékoztassa magát az építés vagy megrendelés előtti állapotáról.

Az alumínium karosszériák egyedi megjelenést biztosítanak

autótalp készlet alumínium3d autópálya fém

Alumínium Carport Kit

alumínium autólámpa ötleteket

alumínium autólámpa fával    autópálya fém készlet

gabion töltőállomás

gabion tervező autópálya

gabions autósport készlet ötleteket

gabion és a fa parkolót

Fém autópálya készlet  Metal carport ötletek

Fém fa készlet

Fém fa készlet ötletek

plexiüveg lemezek kihúzódnak a fémekből

 

 

 

 

 

Categories: dekoráció

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 23