Želučani trbuh trbušne gume 39 fotografija i razlozi za to govore

Mnoge žene osjećaju nadutost, stres i neprivlačnu tijekom trudnoće. Uzgojena beba donosi neizbježnu težinu, odjeća se više ne uklapa ....

U našem društvu još uvijek postoje pravila koja se suptilno prenose kroz sve oblike medija. Nepotrebno je reći, trudnice ne mogu, trebaju ili žele samo suosjećati s ovom ljepotom ludost.

ilustracija gipsa lijevanog trbuha

Klanjanje trudnom i rodiljom, plodonosno u naše vrijeme čini se samo "moralno zastarjelim" završavanjem prošlih kultura. Međutim, činjenica je da su i žene danas majke, a svaki dan vaše trudnoće je svjesno i, nažalost, vrlo tiho razmišljanje o izvornoj prirodi žene.

Danas više nećemo filozofirati, ali uz pomoć mnogih lijepih slika prikazat ćemo neponovljivu i jedinstvenu prirodu trudnoće koja se može trajno zadržati na umjetnički način. U današnjem članku želimo se malo više usredotočiti na posljednje tjedne trudnoće i trendy događaj "žbuka baca dječje trbuh" pod povećalom.

gips cast baby trbuh slikarstvo ideje
Ideja

U zadnjim tjednima trudnoće babybump je potpuno razvijen. I upravo u ovom teškom trenutku, kada trudnice mogu jedva čekati isporuku i neprospečene noći izgledaju beskonačno, ideja s umorskim utiskivanjem trbuha dolazi u svoje.

Dječja čekić pažljivo je položena gipsom zavojem i prekrivena vlažnom žbukom. Hladna tkanina smiruje trudnu ženu, a ona se još više brine za uobičajeno. Nakon što se smjesa osuši, žbuka se uklanja iz kože.

Može se stvoriti dojam određenih dijelova tijela, ili cijelog tijela. Na koncu se kreativna ideja računa. Gipsani sloj može zauvijek služiti kao prekrasan suvenir i biti individualno ukrašen prema vlastitom ukusu.

žbuka baca sliku beba trbuh

gips ispis beba trbuščić dekoracije dekora idejeObrazovanje za djecu u 3D

Mlađoj djeci dopušteno je znati gdje se nalaze prije nego što su rođeni. I postoji li bolji primjer nego gledati majčino dijete žbuke? Djeca su zainteresirana i žele čuti vlastitu prenatalnu priču od svoje mame.

žbuka cast beba trbuščić slikarstvo ornate

gips cast beba trbuh kane

Ideje za fotografije s djetetovim ljuskom trbuha

Žbuka za žvakanje može se načiniti na različite načine. Vrlo je česta i popularna mogućnost ispisati fragment trbuha. Napravite dječju trbušnu zdjelu nježno oblikujući svod ispod kojeg leži nerođeno dijete. Zdjela će vas inspirirati za raznovrsne i vrlo kreativne ideje za fotografiranje kratko nakon rođenja. Postoje i beskrajne mogućnosti dizajna kada je u pitanju ukrašavanje pupka djeteta.

umjetno ilustrirano gipsano trbalo djeteta

novorođenče

 

gips cast beba trbuh zvjezdano nebo

gips cast beba trbuh baby foto pucati

Boja trbuha za bebe

Ženska gipsana žbuka još uvijek želi biti ukrašena. Za to možete koristiti bilo koje tehnike i volite koristiti naše brojne primjere na temu beba trbušnog slikarstva.

Ako ste uvjereni u predloženu tehniku, možete dobiti nešto više materijala i besmrtnu prvu ruku ili trag vašeg novorođenčeta nedugo nakon rođenja.

Ovaj lijepi i estetski dodatak dojmu djetetovog trbuha kipar može preobraziti u osobno umjetničko djelo.

žbuka lijevanog trbuh gaze zavoj

žbuka cast beba trbuščić eeste 3D dokaza

žbuka lijevanog trbuh slikana beba stopala

rukavice lijevanog trbuha s gipsom

žbuka lijevanog djeteta trbuhu u sceni

žbuka lijevanog trbuh obojana bebenskom plavom

trbuh žbuke lijevanog boja

značka za žvakanje

gips cast beba trbuh sjaja sjaja

gips ispis beba trbuh obojana riba nemo

žbuka lijevanog trbuh slikarstvo duge

obojana trbuhom od žbuke

Svjetiljka za bebu

Mnogi se pitaju kako je legitimno pitanje što učiniti s dojmom gipsa djetetovog trbuha kada se suoči s problemom nedostatka prostora. Iskreno, mi nemamo uvijek odgovore, ali imat ćemo i praktičnu ideju.

Ako imate entuzijazam za DIY projekte i ljubav DIY svjetiljke, možemo vam predlagati da koristite veliki trbuh kao dekor zida ili kao zidno svjetlo. U privitku ćete naći i neke slike koje prikazuju funkcionalne žarulje za bebe.

žaruljica lijevanog trbušnog svijetla

žbuka lijevanog trbuha čudo života

Imajte na umu da jednostavno trebate napraviti DIY svjetiljku i ukrasite žbuku na vlastiti ukus. Sve što je ostalo je pričvrstiti samo jednu žarulju na zid. Provjerite jesu li žbuka i žarulja postavljeni ili spušteni i osigurajte sigurno mjesto gdje dragocjeni otisak pokazuje dobru prisutnost i ne stigne na bilo koji način.

gips cast baby trbuh beba noge

ogrlice od gipsa od bacanja

umjetničko djelo dječjeg trbuha

gips cast babybauch mozaik napraviti sebe

žbuka cast beba trbuh plava

gips ispis beba trbuščić dekoracije dekora ideje

gips cast dječji trbuh crtanje djeteta

gips cast beba trbuh zvjezdano nebo

 

 

 

utirući trbušni trbuh

gipspring babybump lijep uspomena

žbuka cast beba trbuščića crna

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3